Amenajarea casei

#locuinta #mobila #spatiu #mobila de gradina #mobila moderna #amenajare moderna

Cum folosesti mobila de gradina intr-un spatiu modern

Spatiul exterior al gradinii si terasei poate fi exploatat eficient daca este adus in contemporaneitate. Sa recunoastem: nimanui nu-i place o terasa amenajata improvizata din resturi. Alege o mobila de gradina moderna pentru un look proaspat si elegant.



Mobila de gradina este capabila sa confere bun-gust si clasa exteriorului unei case. Mobilierul de exterior ar trebui sa fie la fel de frumos si ingrijit precum cel din interiorul locuintei. Un astfel de look denota eleganta si, totodata, arata ca proprietarul are stil.

Iata ce trebuie sa faci pentru a crea un spatiu elegant, cu mobila de gradina stilata:


1 Pregateste spatiul gradinii


Nu are niciun rost sa investesti intr-o mobila de gradina de calitate daca nu ai un loc adecvat unde sa o asezi. In gradina ar trebui sa existe o podea de lemn tratat sau un spatiu placat cu dale pe care sa fie asezat mobilierul in cauza. De asemenea, decorul gradinii trebuie sa fie unul ingrijit.


2 Alege materialul dorit


Pe piata exista game foarte diversificate pentru mobilierul de exterior. Alege un mobilier fabricat din materiale naturale precum lemnul sau din materiale elegante precum fierul forjat, sticla etc. Mobilierul ar trebui sa fie versatil, astfel incat sa poata fi folosit in ocazii diferite si sa fie rezistent la intemperii.


3 Tine cont de modul de folosire al mobilei de gradina


Tine cont de stilul tau de viata. In functie de modul in care folosesti spatiul exterior al gradinii vei alege piesele cele mai potrivite. Canapelele mari se potrivesc intr-o curte interioara sau o gradina mare, in timp ce scaunele si mesele mici si medii sunt mai potrivite pentru grupuri mici, precum reuniunile de familie.


4 Foloseste-ti imaginatia pentru un decor surprinzator


Un aspect modern al gradinii este conferit si de piesele neconventionale, precum paturi suspendate, leagane, sezlonguri, perdele diafane etc. Exploateaza spatiul pentru ca acesta sa indeplineasca cat mai multe roluri. Mobila de gradina poate fi folosita pentru a lua masa, pentru petreceri, relaxare si chiar pentru dormit.


5 Conecteaza mobilierul de gradina cu cel din interior


Contribuie la look-ul modern al locuintei tale creand o legatura intre mobila din casa si cea din exteriorul acesteia. Poti realiza acest lucru alegand piese care sunt cam in acelasi stil sau, cel putin, care sa nu fie opuse. De asemenea, tipul de linii conteaza mult.

Daca ai in casa un mobilier cu margini rotunjite si forme feminine, atunci si mobila de gradina ar trebui aleasa tot astfel. In plus, poti folosi aceleasi perne si paturi moi in casa si afara pentru a crea o legatura. Design-ul interior se va continua astfel cu cel exterior si asigura in acest fel o coerenta.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea