Amenajarea casei

#cristale #feng shui

Cum folosesti cristalele Feng Shui pentru a avea o casa plina de armonie

Cristalele Feng Shui pot fi utilizate in zeci de scopuri, de la vindecarea de boli si pastrarea armoniei in cuplu, pana la atragerea energiilor pozitive si a prosperitatii in casa. Daca esti interesat de beneficiile cristalelor Feng Shui, avem pentru tine cateva sfaturi pretioase in ceea ce priveste utilizarea acestor pietre semipretioase in casa.

1. Asaza un bol cu cristale de cuart roz in dormitor

Cristalele de cuart roz sunt un simbol al armoniei in cuplu, prin urmare, daca vrei sa iti imbunatatesti relatia cu partenerul de cuplu, asaza un bol cu aceste cristale Feng Shui in dormitor. Incet, incet, tensiunile si certurile conjugale vor disparea, facand loc pasiunii si dragostei.



Sursa foto:aarockshop.com

2. Asaza cristale Feng Shui langa usa

Vrei sa-ti protejezi casa de energii negative, de blesteme, atacuri fizice si alte elemente care ar putea zgudui armonia locuintei? Atunci asaza langa usa de la intrare diferite tipuri de cristale Feng Shui, cum ar fi cristalele de turmalina neagra, obsidianul si hematitul.



Sursa foto:deviantart.com

3. Asaza cristale de cuart transparent oriunde in casa

De fiecare data cand apare o problema intr-un anumit colt al casei, poti alunga energiile negative si tensiunea cu ajutorul cristalelor de cuart transparent. Aceste cristale Feng Shui nu au o proprietate specifica, ci se adapteaza la diferite contexte. De exemplu, daca nu te intelegi bine cu copilul tau, poti aseza un cuart transparent in camera lui, iar te-ai certat cu partenerul de cuplu, poti aseza un cuart transparent in dormitor sau in living.



Sursa foto:webremix.info

4. Decoreaza livingul cu cristale de ametist

Cristalele de ametist sunt ideale pentru decorarea livingului, dar in acelasi timp au proprietati tamaduitoare incredibile. Aceste cristale Feng Shui aduc armonia in casa, vindeca si previn bolile, alunga energiile negative, relaxeaza si combat stresul.



Sursa foto: commons.wikimedia.org

5. Infrumuseteaza biroul de acasa cu cristale de jad

Cristalele de jad sunt potrivite in special pentru biroul de acasa, intrucat te ajuta sa te concentrezi mai bine si sunt aducatoare de noroc de in cariera. Deoarece au o actiune benefica si asupra armoniei din cuplu, poti aseza cristale de jad si in dormitor.




Sursa foto:skinnerinc.com

Intretinerea cristalelor Feng Shui

Dupa ce cumperi sau primesti cristale Feng Shui, este esential sa le speli, pentru a le "reseta". Ulterior, din cand in cand este bine sa speli cristalele Feng Shui, pentru a le curata de energiile negative absorbite si pentru a le ajuta sa mentina armonia in casa.

Sursa foto principala: silveradditions.co.uk
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului