Amenajarea casei

#decoratiuni craciun #globuri #craciun

Cum decorezi un glob de Craciun

Globurile sunt ornamente reprezentative pentru sarbatoarea Craciunului pentru ca atrag lumina si dau un aspect deosebit oricarei incaperi. Pe langa impodobirea bradului , globurile pot fi folosite si la decorarea ferestrelor, a usilor, a mesei de Craciun sau chiar a tavanului. Daca vrei sa-ti personalizezi globurile sau sa le dai un aspect nou iata cum poti face acest lucru:


1 Taie o fasie din material suficient de lunga pentru a inconjura globul si lipeste-o suprapunand capetele. Aplica puncte de lipici de-a lungul panglicii pentru a fixa paiete si cristale.


2 O alta metoda de a orna suplimentar globurile si de a le face mai stralucitoare este sa aplici puncte mici de adeziv pe intreaga suprafata a globului dupa care fixezi mici cristale.


Sursa foto: www.kaboodle.com


3 Daca globurile tale sunt mai uzate da-le o noua infatisare rulandu-le prin sclipici . Foloseste un lipici de calitate, transparent, care sa nu lase urme vizibile.


4 Daca ai talent la pictat foloseste o vopsea acrilica pentru a decora globurile. Este bine sa stii ca exista si lac protector care, odata aplicat peste vopseaua acrilica, o va proteja mai bine de scorojire.
 

5 Schimba aspectul globurilor tale atasandu-le o fundita din satin. Prinde fundita de capatul globului sau leag-o de ata sa.


6 Infasoara un glob uzat intr-o bucata de material pe care s-o legi ulterior cu o fundita, asemenea unui saculet.

Sursa foto: www.goodhousekeeping.com


7 Poti sa lipesti pe suprafata globului pene colorate sau flori uscate. Foloseste-ti imaginatia si vei crea o adevarata opera de arta .


8 Ia un glob transparent, de marima mai mare si adauga in el bucati de petale de flori uscate multicolore, confetti sau sclipici.


9 Cu ajutorul a unor bucatele mici din material poti sa creezi un glob cu infatisare de om de zapada. Deseneaza nasul, gura si ochii pe bucati de materiale de culori diferite, decupeaza-le si lipeste-le ulterior de glob.Procedeaza la fel si pentru a crea un Mos Craciun folosind vata medicinala pe post de barba.

Sursa foto: www.ehow.com

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului