Amenajarea casei

#piatra online #design baie #amenajare baie #amenajari interioare

Cum amenajezi o baie mica?

Mai ales atunci cand amenajezi o baie mica, e important sa ai un plan si un proiect pentru realizarea lucrarilor: un spatiu mic pentru baie inseamna ca trebuie sa concentrezi toate zonele, accesoriile si functionalitatile.

1. Proiectarea

Inainte de achizitionarea tuturor materialelor, fa un plan, fie cu creion si hartie, fie folosind un program de grafica, pe calculator. Aceste planuri te vor ajuta enorm atunci cand vei achizitiona toate obiectele sanitare.

2. Alegerea obiectelor sanitare

Pentru optimizarea spatiului, poti inlocui cada cu o cabina de dus sau o zona dedicata dusului. Daca vrei sa creezi un spatiu cu aspect special, poti alege cadite si lavoare extrem de frumoase, din piatra naturala, care vor deveni piese de rezistenta ale camerei de baie.

3. Alegerea materialelor

Poti alege piatra naturala pentru amenajarea baii, daca vrei sa eficientizezi costurile pe termen lung: prin faptul ca e un material extrem de rezistent dar si prin aspectul natural si frumos, nu vei fi nevoit sa reamenajezi baia in viitorul apropiat.

4. Culori

In 2015, albul pe peretele baii este demodat – daca vrei un concept curajos de amenajare al baii, incearca nuante de gri si foloseste accente de culoare prin elementele sanitare. Mai mult, poti crea accente pe unul din peretii baii, din ardezie sau mozaicuri speciale sau poti incadra zona oglinzii cu mai multe tipuri de borduri si baghete.

Pentru mai multe detalii legate de piatra naturala, contacteaza specialistii de la piatraonline.ro.

Iata o galerie foto cu bai in care s-a montat piatra naturala.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea