Amenajarea casei

#amenajarea casei #lemn masiv #usi #alegere usi #usi din lemn masiv #mobilasimex.ro

Cum alegi usa perfecta pentru casa ta

Cum alegi usa perfecta pentru casa ta

Usile din lemn reprezinta piese de mobilier esentiale ale casei, fara de care intimitatea sau spatiul privat nu poate exista in propria locuinta. Atunci cand alegi o usa pentru casa, principalul criteriu pe care trebuie sa il ai in vedere este durabilitatea, care presupune materiale de foarte buna calitate si o lucratura de exceptie. Mobila Simex imbina calitatea cu gustul si rafinamentul intr-o paleta larga de usi din lemn masiv care dau echilibru, rafinament si bun gust casei tale!


Alegerea unei usi de calitate este o dovada de respect pentru caminul tau

Inainte de a alege modelul sau culoarea usilor pentru locuinta ta, este important sa ai in vedere calitatea. Atunci cand renovezi si alegi mobila pentru casa, este indicat sa o faci, in primul rand, pe criterii obiective, de functionalitate.

Prima asteptare pe care o ai de la o usa de locuinta, indiferent ca este de interior sau exterior, este sa reziste in timp si sa fie usor functionala.

Durabilitatea presupune alegerea unui lemn de foarte buna calitate si a unui design functional, care sa previna uzarea rapida a usii. Cu cat este mai usor de manevrat, cu atat usa se uzeaza mai putin si rezista in timp.

Usile din lemn masiv de la Mobila Simex sunt printre cele mai rezistente astfel piese de mobilier pentru casa. Create doar din lemn de cea mai buna calitate - stejar, nuc, fag sau tei - usile fabricate de Simex sunt de o calitate exceptionala.

Pretul reflecta calitatea materialelor, dar si munca depusa la fabricarea unei astfel de usi, intrucat lemnul masiv este foarte greu de prelucrat, iar tamplaria necesita talent, timp si indemanare.

Simex este o fabrica de mobila care lucreaza cu cei mai priceputi mestesugari din tara, care stiu ca promptitudinea si calitatea primeaza in orice piesa de mobilier care iese din mainile lor talentate.


Aspectul si culoarea unei usi ofera stil si personalitate caminului

Dincolo de calitate si functionalitate, o usa trebuie sa vina in completarea sau finisarea designului total al casei. Fara doar si poate, o usa, fie ea de de interior sau exterior, nu are voie sa fie lipsita de eleganta si rafinament.

Fabrica de mobila Simex este "educata" in arta de a face mobila, iar modelele existente in cataloagele de pe site - mobilasimex.ro - nu fac rabat de la eleganta si rafinament.

Nimic nu este mai avantajos pentru caminul tau decat sa imbini calitatea cu frumosul si utilul cu placutul in decorarea casei si alegerea mobilei.

De la culoare, design si pana la lucratura in lemn, toate sunt importante in efortul de a armoniza aspectul usilor cu ansamblul decorativ total al casei.

Usile ofera un stil aparte unei locuinte si pot juca un rol decorativ important in designul de interior. Important este sa iti doresti, ca dorinta devine rapid realitate in fabrica de mobila Simex.
Simex este fabrica pentru care lemnul este sursa de inspiratie, iar usile si piesele de mobilier reprezinta capodopere artistice care satisfac si cele mai pretentioase gusturi si dorinte ale clientilor care vor sa aiba o casa confortabila si aspectuoasa.

Advertorial

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele