Amenajarea casei

#culoare dormitor #amenajare dormitor #culoare

Cum alegem culoarea potrivita pentru dormitorul nostru?

Atunci cand renovam o camera atat de importanta cum este propriul dormitor, locul unde ne petrecem mare parte din timp si unde ne incepem fiecare zi, trebuie sa fim foarte atenti la culoarea pe care o alegem pentru pereti deoarece ne poate influenta atat starea de spirit cat si energia cu care pornim la treaba in fiecare zi. Cel mai bine e sa alegeti o culoare cu care va identificati si care sa se potriveasca cu personalitatea dumneavoastra:

Verde – culoarea potrivita persoanelor afectuoase, sincere si linistite. Daca va doriti sa va incepeti ziua calmi si fericiti, aceasta este culoarea perfecta.

Galben – culoarea persoanelor intelectuale, dornice sa invete cat mai multe. in acelasi timp va va da un boost de energie de indata ce deschideti ochii dimineata.

Albastru – culoarea cerului, potrivita pentru cei sensibili, boemi si liberi.

Alb – o culoare pentru oameni calmi, carora le plac lucrurile simple si curate.

Portocaliu – o culoare ce inseamna veselie, spontaneitate si multa, multa voie buna.

Roz – Romanticii din fire vor prefera pereti in culoarea roz. Ar trebui sa va vopsiti peretii in aceasta culoare daca sunteti o persoana cu capul in nori si mereu visatoare.

Culori inchise – rosu, negru, maro, verde inchis – aceste culori nu sunt pentru oricine, ci doar pentru cei cu o fire mai artistica, sofisticata, atenti la detaliile vietii lor si oarecum introvertiti.

Daca va doriti sa va renovati dormitorul dar nu aveti suficiente economii pentru a porni acest proiect, puteti oricand sa apelati la un credit rapid (https://gcompare.co/ro/credite-rapide/) care va va permite sa va indepliniti visul cat ati zice "peste"! Aveti grija insa la culoarea aleasa deoarece aceasta poate face diferenta intre o dimineata excelenta ce va duce la o zi minunata si o dimineata inceputa prost care va duce la o zi ingrozitoare!

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare