Amenajarea casei

#casa primavara #culori primavara # design casa #culori casa #amenajare casa #primavara

Culorile primaverii, ideale pentru orice incapere! Cum sa ai o casa viu colorata

Daca si pentru tine a venit primavara cu o pofta teribila de a redecora, aici gasesti cateva idei inspirate care pot fi puse in aplicare in orice incapere. Casa ta poate fi viu colorata in aceasta primavara, fie ca incerci combinatii clasice de alb si albastru ori optezi pentru culori cu totul surprinzatoare.

Inspira-te din cateva idei indraznete si casa ta va prinde viata in aceasta primavara!

1. Lavanda si spuma marii

Pentru o incapere cu aer tineresc si proaspat combina nuante inspirate din natura: lavanda, albastru si bleul inspirtat de spuma marii.

2. Nuante de bej

Bejul poate fi si altfel decat monoton. Atunci cand optezi pentru o paleta de culori neutre trucul este sa combini cat mai multe imprimeuri si texturi. Efectul va fi surprinzator!

3. Albastru pastel si alb

O combinatie care inspira liniste si relaxare este cea formata din albastru pastel si alb. Cum poti sa decorezi simplu si cu gust? Aplica tapet floral, pune placi geometrice pe podea si picteaza usa folosind albastru pastel si alb.

4. Lime si alb

O incapere care te va incarca de energie si o stare buna poarta nuante de verde lime si mult alb. Foloseste nuanta de verde pentru pardoseala si accesoriile din incapere si bucura-te de un rezultat cu totul deosebit.

5. Fuchsia si verde

Doua dintre culorile care te trimit cu gandul la primavara sunt fuchsia si verde. Aceasta combinatie inedita va aduce prospetime si culoare in casa ta.

6. Galben si alb

Soarele de primavara isi face loc imediat in incapere, daca optezi sa decorezi cu mult galben si alb. Pentru a incepe ziua cu zambetul pe buze, alege aceste culori pentru bucatarie pentru a-ti da o stare buna de dispozitie inca de cand iei micul dejun.

7. Verde si auriu

Un verde cald combinat cu auriu poata da impresia de opulenta, dar in acelasi timp dau un aer romantic si calm incaperii.

8. Negru si alb

Poate este un mix surprinzator pentru primavara, dar cu siguranta negrul si alb pot fi la fel de inspirate ca si pastelurile. Daca optezi pentru aceasta combinatie de culori, poti incalzi putin paleta cu un maron deschis.

9. Menta si liliac

Exact ca intr-o gradina de primavara, verdele menta si nuanta de liliac dau viata si culoare incaperii. Chiar daca sunt culori opuse, cele doua nuante se potrivesc perfect pentru a decora casa in prag de primavara.

10. Albastru marin si argintiu

O combinatie de albastru marin si argintiu va da incaperii un aer glam, indiferent ca o alegi pentru camera de zi sau bucatarie. Iesi din tipare cu alegeri indraznete!

11. Verde crud

Nuanta de verde crud este ideala pentru o incapere mica ce are nevoie de un strop de culoare. Specialistii ne sfatuiesc ca pentru o camera mica sa folosim o singura culoare pentru a nu o incarca prea mult.

12. Coral si verde

Poti sa dai un aer cosmopolit casei tale alegand pentru una dintre incaperi o combinatie inedita de culori: coral si verde deschis.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului