Amenajarea casei

#tentinde amenajare 2016 #locuinta 2016 # amenajare locuinta #decor interior #Institutul Pantone #recomandari Pantone primavara #culori locuinta

Culorile primaverii 2016! Cum sa-ti amenajezi locuinta

Vrei sa-ti reamenajezi locuinta in 2016 sau sa adaugi o pata de culoare incaperii? Iata ce culori recomanda Institutul Pantone pentru primavara anului 2016.

Rose Quartz, una dintre cele doua culori ale anului 2016, nu trebuie sa lipseasca din designul casei tale. Aceasta iti va readuce locuinta la viata, fiind comparata de Institutul Culorii Pantone, cu un apus de soare sau boboci de floare.

Serenity este cea de-a doua culoare a anului 2016. Desi Institutul Culorii Pantone, ne-a obinuit de-a lungul timpului cu o singura culoare reprezentativa pentru un an, anul acesta au ales doua. Serenity este simbolul aerisirii, ragazului si relaxarii.

Peach Echo este o alta culoare recomandata de Pantone pentru decoratiunile interioare si fashion in primavara 2016. Aceasta nuanta jucausa este o interpretare blanda a nuantelor de portocaliu ce au fost la mare cautare in ultima perioada.

Snorkel Blue, o nuanta de inspiratie marina, aduce fericire si enrgie in orice camin. Este o culoare potrivita in special pentru cei care doresc sa-si amenajeze casa in stil mediteraneean, insa poate fi introdusa cu usurinta si in alte decoruri.

Buttercup este o nuanta intensa, dar nederanjata ce poate fi combinata cu succes cu Snorkel Blue sau Serenity pentru un decor de nota 10! Aceasta nuanta confera luminozitate incaperii si veselie.

Sursa foto: houzz.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Cauta-ti perechea