Amenajarea casei

# zugravit pereti #decor casa

Culorile neutre, cea mai buna alegere pentru casa ta

 

Culorile neutre pot fi, cu siguranta, baza oricarei idei decorative. Daca le alegi, poti adauga accesorii si decoratiuni in culori diverse, care se vor potrivi de minune cu tonurile de gri sau bej.

Acestea pot fi folosite in fiecare camera, de la living si dormitor pana la bucatarie si baie.

 Living

In living, poi opta pentru o canapea in jurul careia sa construiesti restul decorului. Ai de ales atat dintre numeroasele nuante de bej pentru o amenajare calduroasa, dar si tonurile de gri sunt foarte interesante.

O canapea sau un coltar bej se vor potrivi foarte bine cu alte culori mai inchise sau cu detalii din metal.

Culorile neutre pe care le alegi pentru mobilierul din living vor pune in valoare designul și aspectul deosebit al acestora.

Piesele de mobilier pentru living au, pe langa rolul functional, posibilitatea de a contribui cu mult stil la decorul spatiului.

Dormitor

Dormitorul trebuie sa fie oaza ta de relaxare dupa o zi incarcata si obositoare, locul unde te odihnesti intr-un mediu placut si confortabil. De aceea, este bine ca piesele de mobilier sa raspunda tuturor nevoilor tale, in timp ce ofera un spectacol vizual incantator.

In acest spatiu, culorile neutre sunt alegerea ideala, pentru a crea un ambient relaxant.

O noptiera si o comoda in tonuri neutre nu vor face decat sa accentueze rafinamentul din dormitor. Culorile neutre sunt ideale pentru aceasta camera, deoarece nu incarca spatiul la nivel vizual si, in acelasi timp, garanteaza un aranjament cu adevarat deosebit.

Bucatarie

Cu cat decorul este unul mai deosebit, cu atat experienta gatitului va fi mai placuta.

In bucatarie, culorile neutre, atat pentru pereti, cat si pentru mobilier, vor lasa loc pentru a accesoriza spatiul pe gustul tau. Piesele de mobilier in culori neutre vor crea o atmosfera linistitoare si vor asigura un aspect inedit incaperii.

Folosirea culorilor neutre in decorarea bucatariei tale, ofera o amenajare echilibrata din punct de vedere cromatic.

Baie

Pentru ca, de cele mai multe ori, baile sunt de dimensiuni reduse, culorile neutre sunt cea mai buna alegere. Nu este bine sa incarci spatiul la nivel vizual.

Poti aduce mici elemente colorate, precum prosoape sau un covoras, care vor echilibra decorul si vor crea impreuna un adevarat spectacol cromatic. Culorile neutre folosite in baie garanteaza un spatiu plin de lumina si o atmosfera relaxanta.

Pentru ca totul sa fie ca la carte trebuie sa alege piese care reusesc sa imbine cu succes latura functionala cu cea estetica.

Culori neutre pentru pereti

Piesele de mobilier pot fi inlocuite destul de des. Poti face mereu mici modificari in casa, adaugand o noua comoda in dormitor sau inlocuind masa pentru zona de dining. Dar peretii nu ii poti vopsi foarte des, de aceea, cand alegi culoarea este recomandat sa optezi pentru ceva ce te reprezinta si evidentiaza personalitatea incaperii.

Si pentru pereti, culorile neutre sunt optiunea ideala, acestea oferindu-ti o varietate larga de piese de mobilier pe care le poti alege. Totodata, poti schimba oricand doresti mobilierul pentru ca peretii in culori neutre vor fi mereu de actualitate.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea