Amenajarea casei

#draperii #floarea soarelui #frigider #scaune #verde #obloane #roz #albastra #culori bucatarie

Culorile de primavara in bucatarie

Este primavara, anotimpul perfect pentru a incepe proiectul pe care il tot amani din diverse motive: redecorarea bucatariei. Acum ai energia necesara pentru a aduce acel strop de culoare si de prospetime de care bucataria ta avea nevoie. Pentru ca esti in fata unei alegeri dificile, in special daca nu ai experienta necesara in ceea ce priveste decoratiunile interioare, noi te ajutam sa transformi spatiul dintr-unul anost, intr-un loc primitor, care te va binedispune mult timp de acum incolo.

Iata cateva idei despre cum sa introduci culorile de primavara in bucatarie, oferite de housebeautiful.com.

Albastrul primavaratic

Daca esti deschis la idei neconventionale, poti decora un perete cu faianta albastra exact ca in aceasta fotografie, care prezinta o bucatarie din Fire Island, New York, amenajata de designerul Marshall Watson. Asorteaza albul corpurilor de bucatarie cu alte nuante de albastru, pe care sa le integrezi in draperii sau in scaunele mesei.


Verdele menta

Indrazneste sa renunti la clasicul alb sau maro si adopta o culoare primitoare si relaxanta, precum verdele menta. Exact asa a facut si designerul Kathryn Ireland cu aceasta bucatarie in stil spaniol, din anul 1928. Obloanele mari permit luminii naturale sa inunde spatiul, scotand si mai mult in evidenta superba culoare.


Rozul din basme

Rozul este o culoare pretentioasa, care nu este foarte usor de adaptat locuintei, in special bucatariei. Specialistii recomanda sa nu o incarci vizual prea mult si sa folosesti un roz pal, care este placut vederii. La fel a procedat si designerul de interior Krista Ewart, care a adus rozul din basme in casuta surorii ei din California. Si daca nu stiai, exista si frigider roz, acesta din poza fiind comandat de pe site-ul sears.com.

Galbenul florilor

Adauga un strop de caldura in bucataria ta, folosind o nuanta de galben. Aceasta culoare este usor de combinat cu alte nuante complementare, in plus se asorteaza perfect cu albul corpurilor de bucatarie. Lindsey Coral Harper a adus la viata acest loc micut prin amenajarea peretilor intru-o nuanta de galben pal. Masa este scoasa in evidenta prin culoarea galbenului specific florii-soarelui.





Sursa foto:housebeautiful.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului