Amenajarea casei

#amenajare interioara #culoarea anului

Culoarea anului 2020 - Classic Blue. Cu ce nuante se asorteaza pentru amenajarile interioare

 

Simpla, dar in acelasi timp eleganta, culoarea anului 2020, Classic Blue, este ideala pentru a crea o amenajare plina de rafinament. Pentru ca in orice amenajare interioara, culorile joaca un rol major

Cu ce culori se asorteaza?

Fiind o culoare puternica, albastrul clasic poate fi combinat cu succes cu tonuri mai stinse ale aceleiasi culori, rezultatul fiind unul armonios si echilibrat. Asadar, albastrul deschis sau pastel sunt doua exemple excelente. In ceea ce priveste includerea culorii in designul interior, optiunile sunt numeroase si indraznete. Aceasta culoare exprima incredere si siguranta. Albastrul clasic poate fi alaturat tonurilor de roz, gri, crem, verde, bej, chiar si portocaliu.

Nuantele marine si amenajarile interioare

Nu trebuie sa schimbi tot decorul pentru a fi la moda. Nuantele marine pot fi integrate cu usurinta in decor, cu ajutorul unui perete accent, a unei canapele sau chiar a unui tablou.

Pe langa culori, designerii de interior mizeaza in anul 2020 pe mai multe decoruri minimaliste, iar accentul se va pune pe obiecte de mobilier multifunctionale sau modulare. De asemenea, materialele naturale si durabile, precum lemnul, vor fi la mare cautare.

Simplitatea care caracterizeaza albastrul clasic ofera versatilitate, astfel ca poti include culoarea anului 2020 in orice spatiu din casa ta. Aceasta culoare o poti include in toate incaperile, de la dormitor si living, pana la bucatarie sau baie, cu garantia ca vei obtine o amenajare estetica si deosebita.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea