Amenajarea casei

#fototapet casa # design casa #fototapet #amenajare casa #personalizare casa

Culoare si originalitate in casa ta: fototapetul personalizeaza orice incapere!

Esti pasionat/a de decoratiuni interioare si iti place sa iti exersezi calitatile de designer de interior in propria casa? Iata o idee minunata care va scoate orice perete din anonimat si pe care o poti pune in practica simplu si rapid, fara ajutorul specialistilor: fototapetul decorativ de la Sticker Decorativ!

Disponibil atat in varianta pentru adulti - cu peisaje sau decoruri mature, cat si in varianta pentru copii - cu imagini desprinse din desenele preferate ale micutilor, fototapetul prezinta o multime de avantaje fata de vopselurile obisnuite. Iata doar cateva dintre avantajele acestui produs revolutionar al amenajarilor interioare:

Originalitatea

Iti doresti sa ai un peisaj de primavara in living sau o padure tropicala pe peretele din dormitor? Poti fi sigur/a ca orice fototapet ai alege, casa ta va arata senzational si va capata un aer de originalitate aparte. Acum, fiecare incapere din locuinta ta poate fi personalizata cu usurinta, astfel incat tu sa te simti cat mai bine acasa!

Adaptabilitatea

Locuiesti intr-o garsoniera sau intr-o casa uriasa in afara orasului? Indiferent de raspunsul tau, Sticker Decorativ iti pune la dispozitie modele pentru copii si modele pentru incaperi destinate adultilor, optimizate astfel incat sa poata fi adaptate dimensiunilor de care ai nevoie. Fototapetul din aceasta gama este structurat in fasii, iar acestea pot fi folosite integral sau partial, in functie de nevoi.

Estetismul si varietatea

Produsele de tip Sticker Decorativ sunt disponibile in mai multe variante, de la stilul clasic la cel minimalist sau chiar la cel opulent. Pot fi alese si se muleaza perfect in functie de celelalte decoratiuni dintr-o incapere si de gusturile fiecarui client. Fototapetul pentru copii include desene Disney sau Marvel, in timp ce tapetul destinat adultilor variaza de la imagini realiste din natura la desene artistice. Este aproape imposibil sa nu gasesti ceea ce iti doresti intr-o gama atat de diversificata.

Usurinta de utilizare

Fototapetul de la Sticker Decorativ se aplica pe pereti cu usurinta. Cel pentru adulti se lipeste fasie cu fasie, cu ajutorul lipiciului solubil oferit la achizitionarea tapetului, iar cel pentru copii poate fi aplicat in intregime, daca are dimensiuni mai reduse.

Dupa ce ai dizolvat lipiciul praf in cantitatea de apa sugerata pe ambalaj si l-ai lasat timp de o jumatate de ora sa se omogenizeze si sa capete o consistenta putin vascoasa, il vei intinde cu ajutorul unei pensule pe suprafata interioara a fototapetului. Dupa alte 3 minute, poti lipi stickerul ca in acest tutorial. Daca nu l-ai lipit perfect de la prima incercare, ai avantajul ca il poti dezlipi cu usurinta, intrucat solutia pentru lipit nu se usuca instantaneu. Este foarte important ca suprafata de lipit a fototapetului sa fie acoperita integral cu solutia pentru aplicare. La fel de importanta este presarea perfecta a stickerului, ca in acest videoclip. Surplusul de lipici poate fi curatat cu usurinta cu ajutorul unei carpe umede.

Accesibilitatea

Fototapetul pus la dispozitie de Sticker Decorativ este accesibil ca pret si potrivit pentru toate buzunarele. Poate fi achizitionat rapid prin comanda telefonica sau direct din showroom, care este localizat in apropierea Parcului Carol din Bucuresti, pe Strada Episcopul Chesarie Nr. 15.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare