Amenajarea casei

# mobilier stil nordic #amenajare casa #mobilier

Culoare si optimism in noua colectie Nordic Mood pentru Primavara 2022

Noua colectie Nordic Mood de la JYSK, care va ajunge in magazine la inceputul lunii februarie 2022, include produse pline de culoare, menite sa ne elibereze de cenusiul si intunericul iernii. Colectia aduce culoare in casele noastre, optimism si increderea ca viitorul va fi mai bun.

Dupa o perioada lunga marcata de restrictii, intrarea in noul an ne da speranta ca lucrurile se vor ameliora. Aceasta este ideea din spatele noii colectii de decoratiuni si accesorii Nordic Mood pe care JYSK a pregatit-o pentru primavara anului 2022. Prin culorile sale care aduc buna-dispozitie, colectia creeaza sentimentul de siguranta acasa, dar si o atmosfera vesela si jucausa.  

Mai multe produse mizeaza pe combinatia jucausa de culori. Un exemplu este vaza KASPER, ale carei culori pastelate se intrepatrund intr-un gradient placut. Vaza este suflata manual, ceea ce inseamna ca fiecare vaza este unica prin culoare si forma. 

“In colectia Nordic Mood pregatita pentru sezonul urmator am pus mult accentul pe culori, in special pe tonurile de pastel si pe nuantele de rosu, ceea ce ofera produselor o expresie feminina. Nuantele alese aduc bucurie in casa, un sentiment de care avem nevoie in aceasta perioada, dupa mai multe luni intunecate si reci si dupa atata incertitudine in viata oamenilor”, spune Tina Nymann, Category Buyer JYSK.

Stilul feminin al colectiei este accentuat de materialele moi ale unor produse precum perna deco DAGFIOL sau patura matlasata KROKUS, care te fac sa te gandesti la venirea primaverii.

Culori puternice si produse minimaliste

Desi colectia este caracterizata de culori, in centrul ei sta tot designul clasic scandinav, care este obtinut prin pastrarea aspectului minimalist al articolelor.

“Culorile puternice nu exclud aspectul simplu, minimalist, al produselor. De exemplu, orhideea artificiala RAGNAR preia aspectul si serenitatea unei gradini japoneze. Dar floarea arata cel mai bine atunci cand este asezata singura, pentru a fi admirata cu toata simplitatea ei, combinata cu o vaza precum EGMUND, ale caror nuante de rosu se potrivesc cu floarea artificiala”, spune Tina Nymann.

Colectia Nordic Mood va fi prezenta in toate magazinele si pe JYSK.ro la inceputul lunii februarie 2022.

3 recomandari din colectie

  • KASPER este o vaza pictata in degrade, un efect atractiv vizual, si este usor de asortat cu diverse flori.
  • DAGFIOL este o perna decorativa realizata din bumbac 100%, soft, moale la atingere, cu franjuri decorativi care ii dau un aspect feminin.
  • RAGNAR este o orhidee artificiala a carei culoare rosie inveseleste orice spatiu, oricat de simplu ar fi acesta.

FOTO: jysk.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea