Amenajarea casei

#balcon iarna #decoratiuni balcon #amenajare balcon

Cuib de iarna direct pe balconul casei tale. Invata sa te bucuri de frumusetea acestui sezon!

Cu mic cu mare, toata lumea iubeste frumusetea sezonului rece. Zapada proaspat cazuta, aerul rece si inviorator te fac sa iti doresti sa dai o raita pe afara. Cum sa prelungesti insa aceasta senzatie revigoranta pe care ti-o ofera iarna? Nimic mai simplu, amenajea un cuib calduros de iarna direct pe balconul casei tale!

 

Confortabil si de efect

 

 

In primul si in primul rand, cuibusorul tau de iarna de pe balcon va trebui sa reflecte pe de-a intregul caracteristicile sezonului: zile mai scurte si friguroase, vegetatie de sezon etc.

Adauga cateva ghivece de plante ornamentale de sezon, tuja ar fi o alegere excelenta tinand cont de frumosul colorit verde al arbustului si decoreaza in stilul cabanelor de schi de la munte.

Lemnul este un element esential pentru mobilierul folosit in acest decor, dar nu trebuie sa pierzi din vedere ca frigul “musca” destul de serios in acest anotimp.

Adauga blanuri de animale: oi, capra, urs, lup, ren etc pe mobilier pentru a te bucura de caldura si nu uita sa iei si cateva pleduri mai groase din casa cu care sa te invelesti. O mica masuta pentru servit ceaiul fierbinte sau o cana de vin fiert poate completa coltisorul tau de iarna.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Pune o intrebare