Amenajarea casei

# cristale vindecatoare #cristale

Cristale vindecatoare pe care trebuie sa tii in casa ta

Despre cristalele si pietrele semipretioase s-a scris inca din trecut ca ar avea puteri vindecatoare de aceea este bine sa le tii in casa ta pentru a te mentine sanatos si pentru a avea prosperitate in camin.

Se spune ca aceste cristale reprezinta o modalitate de a ne conecta cu natura si puterile sale. Iata cateva tipuri de cristale pe care trebuie sa le asezi in camerele locuintei pentru a beneficia de efectele lor pozitive:

Ametist

Amestistul este cristalul care alunga stresul, nelinistea si grijile. Acesta trebuie asezat in camerele in care iti desfasori activitatile profesionale. Asadar, este bine sa il tii in birou.

Cuart transparent

Numit si cuartul vindecator, acesta are puteri foarte mari si amplifica intentiile pozitive. Absoarbe energiile negative si ajuta la canalizarea dorintelor.

Cuart roz

Daca vrei sa iti gasesti sufletul-pereche atunci trebuie sa ai in casa cuartul roz. Acesta simbolizeaza iubirea. Puterea lui vindecătoare te încurajează să-ți deschizi inima, să fii mai pasională și mai sinceră în viața amoroasă.

Turmalina neagra

Este cel mai puternic cristal pentru protecție. Turmalina neagră absoarbe energiile negative și le transformă în energii pozitive

Deși nu există studii științifice care să demonstreze capacitatea vindecătoare a cristalelor, cele mai multe persoane care le folosesc sunt de părere că acestea au cu adevărat efecte benefice.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului