Amenajarea casei

#valentines day #romantic #casa #ziua indragostitilor

Creeaza o atmosfera romantica de Valentine’s Day

Ziua Indragostitilor este o ocazie perfecta pentru a aduce in casa ta un aer romantic. Pentru a reusi sa faci acest lucru este nevoie sa te ocupi de stimularea celor patru simturi – vedere, auz, atingere, miros intr-un mod cat mai placut. Iata cateva idei pentru a crea o atmosfera romantica de Valentine’s Day:

1. Fii atent la culori

Culorile au un efect puternic asupra dispozitiei si confortului nostru. De Valentine’s Day multe persoane sunt tentate sa-si decoreze casa cu cat mai mult rosu. Insa specialistii ne recomanda sa optam pentru nuante mai putin „agresive” pentru a crea o atmosfera mai intima si mai relaxanta. Opteza pentru nuante mai pastelate – roz, crem, alb, pentru a da incaperii un aer romantic.

2. Creeaza un colt intim

Poti sa folosesti un colt al dormitorului tau pentru a crea o atmosfera intima si relaxanta. Spre exemplu, daca ai o panorama frumoasa, monteaza un pervaz pe geam si aseaza un fotoliu lung in fata sa.

O alta modalitate de crea un colt intim este sa asezi o masuta cu doua fotolii sau o mini fantana arteziana.

Adeptii feng shui recomanda asezarea fantanilor arteziene pe partea de sud-vest a casei, cea corespunzatoarea mariajului si relatiilor de dragoste pentru remediarea situatiilor problematice si imbunatatirea relatiilor.

3. Cumpara-ti un semineu

Pentru a crea o atmosfera romantica in livingul sau dormitorul tau investeste bani intr-un semineu modern. Il poti folosi atat in scop estetic, dar si pentru relaxare.

Semineul electric nu necesita legarea la un cos de fum pentru ca nu produce nici un fel de noxe. In plus, efectele de flacara sunt foarte bine realizate, unele dintre ele avand chiar tehnologii 3 D astfel ca imita perfect o flacara reala. 

4. Joaca-te cu lumina

O lumina puternica este inamicul intimitatii. Pentru a crea o atmosfera romantica si senzuala in locuinta foloseste lampi, veioze si lumanari.

Lumina calda si difuza a acestora are efecte relaxante si astfel vei putea sa te bucuri de dragostea voastra din plin.

5. Aprinde betisoare parfumate

O alta modalitate de a te relaxa si de a petrece clipe frumoase alaturi de persoana iubita de Valentine’s Day este sa folosesti uleiuri si betisoare parfumate.

Opteaza pentru arome care te ajuta sa te calmezi ca bergamota , de lemn de cedru, iasomie, lavanda, neroli, paciuli, trandafir, lemn de trandafir, lemn de santal si ylang-ylang.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea