Amenajarea casei

#bumbac #dungi #covor #covoare cu imprimeuri #Ikat

Covoare cu imprimeu in tendinte in 2013

Apropierea primaverii iti ofera oportunitatea de a intreprinde cateva schimbari in interiorul casei tale. Pentru a nu investi sume mari de bani in reamenajarea casei, poti oricand recurge la o solutie simpla, dar de efect: inlocuirea vechilor covoare cu unele noi, in tendinte. Covoarele cu imprimeu raman unele dintre cele mai interesante alegeri in acest an, astfel ca te invitam sa descoperi cateva modele perfecte pentru casa ta!

Unele dintre cele mai in voga tipuri de covoare in 2013 sunt cele cu imprimeuri clasice, traditionale. Totusi, textura, culorile si insasi imprimeurile folosite transforma aceste covoare in achizitii perfecte indiferent de stilul in care ai ales sa iti amenajezi locuinta.

1 Covoare cu dungi

Covoarele cu imprimeu sub forma de dungi nu au iesit niciodata din trend, insa in 2013 devin alegeri mai populare decat in trecut. Daca un astfel de tip de covor iti face cu ochiul, retine ca este important sa alegi un model din material natural (ideal bumbac), tesut manual, pentru a beneficia de un produs atat estetic, cat si de foarte buna calitate.

Poti gasi covoare cu imprimeu cu dungi la micii producatori de covoare traditionale sau in magazine precum Ikea, la preturi care variaza intre 69,99 lei si 1.299 lei.

2 Covoare cu imprimeu Ikat

Covoarele cu imprimeu Ikat au fost la mare cautare si anul trecut si sunt in tendinte si in 2013. Daca nu le-ai incercat pana acum, afla ca un astfel de covor iti poate aminti de modelele care iti impanzeau casa in copilarie, cu imprimeu floral, fantezist, repetat la nesfarsit.

Mizeaza pe covoarele cu imprimeu Ikat in culori neutre, alegeri stilate atat intr-o locuinta amenajata in stil traditional, cat si intr-una contemporana.

3 Covoare cu figuri geometrice

Covoarele cu figuri geometrice nu au nicio sansa sa se demodeze vreodata! In comert vei descoperi o bogatie de modele de covoare cu figuri geometrice de diverse marimi, forme si culori, astfel incat sa le poti alege pe cele mai potrivite casei tale.

Spre exemplu, o locuinta in care predomina culorile neutre va avea de castigat de pe urma inserarii unor covoare cu figuri geometrice vesel colorate.



Foto: homedit.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului