Amenajarea casei

#cosuri #decoratiuni #amenajarea casei

Cosurile impletite, o nota de exotism pentru casa ta

Daca in urma cu ceva timp mobilierul si decoratiunile interioare realizate din impletituri de fibre naturale erau folosite pentru a da un aer casual sau rustic locuintei, astazi acestea pot imprima o nota de exotism si chiar rafinament. Cosurile impletite realizate din fibre naturale ofera un aspect modern si o linie confortabila locuintei dar sunt si foarte utile ca spatii pentru depozitare. Iata cum le poti folosi:
 

1 Depoziteaza cartile si papetaria


Foloseste cosuri impletite pentru a depozita carti, dosare, scrisori si alte obiecte de papetarie.

Poti adauga etichete fiecarui cos folosind mici felicitari pe care sa le prinzi cu bucati de snur sau materiale textile.

Alege cosuri care sa se potriveasca cu mobilierul, eventual in aceeasi nuanta, pentru a le aseza pe rafturi, la vedere.
 

2 Tine lenjeria si prosoapele


Daca spatiul de sub pat nu este folosit in niciun fel poti aseza cutii mari impletite in acest loc in care sa depozitezi lenjerii sau prosoape.

Alege cutii care sa se asorteze cu resstul mobilierului si care sa dea o nota intima si personala camerei.

Sursa foto: www.interiorsbytm.com


3 Aseaza obiectele mici


Foloseste cosuri de mici dimensiuni pentru a depozita diverse obiecte pe care sa le tii prin sertare sau aruncate pur si simplu la intamplare – sosete, pixuri, facturi, chei etc.

Aseaza-le pe rafturi sau chiar in sertare pentru a le tine mai organizate.

De asemenea, poti folosi o etajera cu rafturi metalice in care sa asezi cosuri impletite pentru a depozita diverse obiecte din baie.


4 Depoziteaza pantofii


Foloseste cosurile impletite pentru a aseza incaltamintea pe care o folosesti frecvent. Aseaza cosurile sub o bancheta ca in imaginea de mai jos.

Sursa foto: www.bestbenches.info


5 Atarna esarfe


Poti aseza de perete pe hol, la intratea in casa, cateva cosuri impletite tip „buzunare” in care sa atarni ulterior esarfele, umbrelele, cheile si alte obiecte.

O alta solutie este sa prinzi cosurile respective de cuiere sau dulapuri.


6 Foloseste-le pe post de obiecte decorative


Cutiile impletite pot da o nota eleganta livingului. Alege unele cu dimensiuni mari pe care sa le asezi direct pe pardoseala, intr-un colt al camerei sau pentru unele cu dimensiuni mici, pe care le poti aseza sub masuta de cafea spre exemplu.

Opteaza pentru unele cu capac pentru a putea depozita in ele diverse lucruri.

Sursa foto: www.housetohome.co.uk

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea