Amenajarea casei

#cos de rufe #amenajare casa #alegere cos rufe #modele cos rufe

Cosurile de rufe, accesorii estetice in orice baie: 5 modele atractive

Cosurile de rufe nu mai sunt simple spatii pentru depozitarea hainelor murdare, ci s-au transformat in adevarate accesorii estetice, menita sa infrumuseteze orice baie sau spalatorie. Fie ca impresioneaza prin design, fie ca surprind prin imprimeu, cosurile moderne de rufe sunt esentiale pentru mentinerea curateniei, dar si pentru decorarea spatiului.

1. Cosurile-celula

Cine spune ca un cos pentru rufe trebuie sa fie plictisitor? Modelul din imagine cu siguranta nu poate fi trecut cu vederea, deoarece este total atipic. Acest cos de rufe este, de fapt, un conglomerat de "celule" albe, fixate pe perete. In fiecare cos poti sorta hainele dupa culori, iar la nevoie poti da jos de pe perete fiecare "celula" in parte.

2. Cosurile asiatice

Un alt model interesant de cosuri de rufe este cel puternic influentat de arta asiatica. Realizat din fibre naturale si plastic reciclat, acest cos este ideal pentru a adauga o pata de culoare baii tale, dar exceleaza si la capitolul functionalitate, intrucat este spatios si usor de manevrat.

3. Cosurile-taburet

Cand duci lipsa de spatiu in baie, trebuie sa gasesti mai multe intrebuintari elementelor de care dispui. Astfel, un cos de rufe modern, din ratan, poate fi folosit si pe post de taburet sau suport pentru reviste.

4. Cosurile-sac

Daca iti doresti un cos de rufe modern si atractiv, poti opta pentru un model tip sac, usor de agatat pe perete sau pe usa. Deoarece designul este unul destul de simplu, un astfel de cos trebuie sa impresioneze prin imprimeu. De exemplu, un imprimeu floral intotdeauna va arata bine si va aduce un aer fresh baii. Vestea buna este ca daca dispui de o bucata de material, un cerc din plastic si un carlig, poti realiza singura cosul de rufe tip sac.

5. Cosurile amuzante

Nu in ultimul rand, daca iti doresti un cos de rufe modern si atractiv, poti alege un model amuzant, in forma de animal sau care aminteste de un animal. Ar fi amuzant sa introduci de bunavoie mana in gura unui rechin fioros de fiecare data cand vrei sa pui hainele la spalat, nu?

Sursa foto: digsdigs.com, homedit.com, groovexi.com, makingniceinthemidwest.com, theawesomer.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea