Amenajarea casei

#costuri #bradul de craciun # impodobire brad #costuri brad

Costul impodobirii bradului de Craciun

Bradul de Craciun ne aduce aminte de copilarie, de momentele placute alaturi de familie si de clipele in care vom deschide nerabdatori cadourile. Motiv pentru care acordam atat timp, cat si multa atentie impodobirii acestuia. Insa, in fiecare an tendintele de impodobire a bradului se schimba, iar preturile ornamentelor sunt din ce in ce mai piperate. Afla mai jos cat vei cheltui anul acesta pentru impodobirea bradului de Craciun!

Bradul poate fi impodobit cu ornamente vesele, in nuante de rosu, auriu, argintiu, verde sau albastru, culori care aduc optimism si caldura in casele pregatite de sarbatoare. Steaua din varf, beculetele colorate si ghirlandele stralucitoare alcatuiesc bradul potrivit pentru orice familie. Cauta-le pe cele care iti plac cel mai mult, insa pregateste de acasa bugetul potrivit pentru a nu avea surprize.


Cat costa ornamentele pentru bradul de Craciun

Instalatii cu becuri multicolore: In functie de numarul beculetelor multicolore, vei gasi instalatii cu preturi cuprinse intre 10 si 50 de lei.

Globuri: Pentru decorarea bradului de Craciun, globurile sunt cele mai importante elemente. In magazine vei gasi o gama extrem de variata de globuri, de diverse forme, marimi si culori. Seturile de 6 globuri pentru brad incep de la pretul de 5 lei si pot ajunge si la 50 de lei.

Varfuri pentru brad: Aceste decoratiuni confera bradului forma finala si de obicei sunt sub forma de stea. Poti gasi insa si varfuri de brad sub forma de ingerasi. Preturile pentru un varf de brad pornesc si de la 3 lei si pot ajunge la 15 - 20 de lei.

Beteala: Pe piata vei gasi mai multe sortimente de beteala, de la cea franjurata, pana la cea ninsa. Un fir de 1 metru de beteala incepe de la 4 lei si poate ajunge si la 25 de lei.

Decoratiuni din sticla: Pentru impodobirea bradului poti cumpara si diverse decoratiuni din sticla pictata, cu diverse forme, de la reni si ingerasi, pana la Mosi Craciuni si turturi de gheata. Preturile pornesc de la 20 de lei si pot ajunge la 60 de lei.

Diferite ornamente de brad: Pe piata se gasesc numeroase ornamente de brad, de la fundite multicolore, reni, Mosi Craciuni, crengute aurii si argintii, pana la stelute de Craciun, cizmulite sau fulgi de nea. Preturile pentru aceste ornamente pornesc de la 5 lei si pot ajunge la 80 de lei, in functie de marime.

Sursa foto: artificialtrees.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului