Amenajarea casei

#iluminare casa #amenajare casa #corpuri de iluminat

Corpurile de iluminat idele pentru case stilate

Atunci cand pornesti in cautarea corpurilor de iluminat potrivite casei tale, vei observa cat de greu este sa te decizi abia atunci cand iti dai seama cat de multe variante exista.

Inainte sa alegi corpurile de iluminat pentru casa, fa-ti o idee legata despre cum ar trebui sa arate penru a se potrivi stilului in care este decorata locuinta ta.

Urmatoarele idei te vor ajuta sa iti dai seama daca vrei ceva inspirat din stilul contemporan, mergi pe varianata minimalista sau optezi pentru un corp de iluminat care sa devina piesa de rezistenta din casa ta.

1. Veioza picatura

Veioza picatura este mai mult decat un corp de iluminat. Aceasta veioza de perete are un aspect curat si minimalist completat de un design versatil si surprinzator care include o baza ce poate fi folosita si ca noptiera sau un raft pe care poti pune un obiect de decor pe care vrei sa il pui in valoare, pentru ca lumina va fi indreptata spre acesta.

2. Flori suspendate

Lustrele suspendate sunt apreciate pentru aspectul lor elegant si desing inovator. Acest corp de iluminat este inspirat de florile de gradina cu petale delicate si va atrage privirile celor care pasesc in incapere.

3. Corpuri de iluminat decoratiune

Unele corpuri de iluminat sunt mai mult decat niste surse de lumina si pot fi adevarate decoratiuni in incapere. Un exemplu este si acest corp de iluminat in serie, care pune accent pe lunii sinuoase, delicate si fluide, pe aspectul sculptural al luminii, mai mult decat pe orice altceva.

4. Forme si materiale

Un alt corp de iluminat ce se preteaza interioarelor decorate modern este acesta. Un design stilat si inedit te face sa iti doresti un astfel de corp de iluminat in dormitorul tau. Aspectul lampii este simplu si minimalist, dar ce atrage atentia este combinatia de materiale si forme.

5. Candelabrul statement

Cand vine vorba de candelabre, lucurile se complica putin pentru ca aceste corpuri de iluminat trebuie sa arate spectaculos, dar sa ofere si lumina potrivita in incaperea in care sunt puse. Alegerea modelului potrivit, care sa iti ofere tot ce cauti, poate fi dificila. Acesta este un model care are un design inedit si poate fi piesa de rezistenta din incaperea in care alegi sa il pui.

6. Candelabrul cu aspect vintage

Acest candelabru cu design simplu si elegant este o imbinare intre lampile vintage din sticla si minimalismul modern.

7. Lustra in stil contemporan

O lustra suspendata, simpla si stilata este corpul de iluminat ideal pentru interioarele decorate intr-un stil contemporan, fie ca este vorba de o locuinta privata, un hotel, restaurant sau chiar birou. Conexiunea neobisnuita cu natura este realizata intr-un mod creativ si placut, aducand in interior o ambianta inspirata dintr-o gradina verde.

8. Lustra inspirata de frumusetea valurilor

 

Acest model, la fel ca multe alte corpuri de iluminat pline de eleganta si rafinament, poate deveni piesa de rezistenta din casa, fara sa aglomereze incaperea. Designul acestui corp de iluminat este inspirat de valuri si da intregului ansamblu un aspect delicat. Sursa de lumina sferica este invelita in plasa din otel inoxidabil, o combinatie neobisnuita, dar de efect in acest context.

Surse foto: homedit.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Pune o intrebare