Amenajarea casei

#aer conditionat #incalzire in pardoseala #centrala terminca

Confortul casei tale consta si in instalatiile termice si sanitare

Fie renovezi, fie construiesti casa pe care o visai cand ajungi la partea de instalatii termice si sanitare trebuie sa pui pret pe calitate. Este ceea ce iti garanteaza ca nu vei avea probleme in timp. Si mai cu seama iti sporesti confortul casei cand vei alege variante suplimentare si moderne de incalzire.

O centrala termica este destul de populara in zilele noastre caci iti asigura apa curenta calda si caldura dupa preferintele proprii, fara limite. Cu o varietate de tipuri, de la centrale electrice pana la cele pe gaz, alegerea tine de o serie de factori. Insa dincolo de acest aspect te vei gasi nevoit sa alegi intreg complexul de materiale ce fac posibila functionarea unei centrale. Calorifere, sisteme de siguranta, termostate - toate rand pe rand ajuta pentru ca acest sistem termic sa functioneze in parametri optimi.

Inventate cu scop clar de a oferi confort insa si de a permite o varianta avantajoasa de a echilibra corect raportul consum-pret centralele termice inregistreaza un consum de apa ce necesita contorizare. Apometre de apa asa cum sunt numite sunt si ele in lista de nevoi. Dar nu de orice tip caci aspectele calitative vor fi cele care vor face o diferenta. Se necesita o verificare metrologica si pentru o citire cat mai precisa un set de 8 cifre.

Esti genul friguros? Incalzirea in pardosea este o extensie a sistemelor de instalatii termice, insa ce necesita un plan complex pentru a putea functiona. Un covor electric sau placa cu nuturi sunt parte din aceste sisteme ce o data instalate iti ofera un plus de caldura acolo unde constructia nu este cea mai avantajoasa, unde caldura clasica ce vine din calorifere nu face fata sau pur si simplu pentru cei care nu se limiteaza la nevoia de covoare pentru a nu simti temperatura rece a pardoselii de orice tip.

Aerul conditionat este si el util mai ales in zilele toride de vara. Putini stiu inca ca un astfel de aparat este util si pentru a evita umiditatea din incaperi, ca ofera atat aer cald cat si rece, dupa caz si preferinta si filtrand aerul poate fi alternativa de aerisire. Instalatia sanitara nu este nici ea de neglijat. Mai ales ca ignorand calitatea este o chestiune de timp pana cand o teava va ceda si va necesita o alta investitie. Cand lucrurile sunt facute ca la carte te scutesti de astfel de griji pe termen lung. Si cand pui pret pe calitate si sisteme complexe, cu tot felul de accesorii si produse destinate instalatiilor termice si sanitare online pe shop-einstal.ro vei gasi diversitatea si ofertele unor producatori de renume.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Cauta-ti perechea