Amenajarea casei

#decoratiuni halloween #borcane #halloween

Confectioneaza borcane inspaimantatoare de Halloween!

In acest an te gandesti sa organizezi acasa o petrecere tematica de Halloween? Nu uita sa confectionezi si cateva borcane inspaimantatoare in ton cu sarbatoarea! Aceste borcane sunt extrem de versatile si reprezinta baza pentru o serie de decoratiuni de Halloween.


Dozatoare de sapun de Halloween


Copiii vor fi innebuniti sa foloseasca aceste recipiente si sa se spele cat mai des pe maini. Aspectul terifiant ii va amuza si speria in acelasi timp, iar daca ii implici in realizarea lor vor fi si mai incantati.

La realizarea acestor borcane iti sunt necesare vopsea acrilica de culoare verde, neagra si alba, pensula, marker de culoare neagra, doua piulite si doua cuie, lipici pentru sticla, pompa din plastic pentru dozatorul de sapun, o bormasina, adeziv si spray de curatare a materialelor din geam.

Cum procedezi: Vopseste borcanul cu vopsea verde, iar capacul cu vopsea neagra. Lasa apoi sa se usuce timp de 30 de minute. Daca este nevoie, mai aplica inca un strat de vopsea. Dupa ce s-a uscat bine, deseneaza pe borcan o fata de Frankenstein cu vopsea neagra si alba.

Lipeste apoi cuiele si piulitele in ambele parti ale fetei si lasa-le sa se usuce bine. Cand totul este uscat, fa o gaura in capac si instaleaza pompa pentru sapun, pe care o sigilezi bine cu adeziv. Cand borcanul s-a uscat, umple-l cu sapun si amplaseaza-l in baie sau in bucatarie.


Borcan inspaimantator de Halloween


In acest an, de Halloween, poti reinventa traditionalele globuri cu figurine tematice. Borcanele pot deveni decoratiuni interesante, care sa surprinda atmosfera de sarbatoare. Pentru a confectiona chiar tu astfel de decoratiuni de Halloween, ai nevoie de borcane, apa pura distilata, praf stralucitor auriu, argintiu sau rosu, glicerina lichida, lipici si miniaturi din plastic de Halloween, precum pietre de mormant, paianjeni, monstri sau vampiri.

Cum procedezi: Ataseaza cateva miniaturi de capacul borcanului, pe care le fixezi cu lipici si le lasi sa se usuce peste noapte. Umple apoi borcanul cu apa distilata, adauga cateva picaturi de glicerina si, treptat, si praful stralucitor.

In continuare, sigileaza bine borcanul, rastoarna-l si bucura-te de o decoratiuni de Halloween stralucitoare!


Borcane de Halloween cu bunatati


De Halloween, borcanele pot fi si o modalitate inedita de a "impacheta" bomboanele sau prajiturile. Astfel, poti pregati numeroase checuri sau placinte de toamna, pe care sa le introduci in borcan, dupa ce s-au racit complet. Orneaza apoi borcanul cu diverse panglici si decoratiuni de sarbatoare.

De asemenea, poti umple borcanele cu bomboane colorate, in ton cu sarbatoarea de Halloween. Poti prepara si prajtiurele si fursecuri tematice, sub forma de dovleac sau stafii cu care sa umpli borcanele festive.

In plus, borcanele pot fi decorate si cu modele de stafii si vrajitoare. Pe suprafata recipientelor poti aplica si bucati de sticla colorata, iar interior poti monta o lumanare. Astfel, atunci cand vei aprinde lumanarea, vei obtine un obiect decorativ spectaculos.



Decorarea borcanelor de Halloween poate deveni o activitate distractiva, la care poate participa intreaga familie!

Foto: blowoutparty.com, idealhomeandgarden.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare