Amenajarea casei

#poveste casa #amenajare casa #casa #concurs

CONCURS: O poveste pentru casa ta!

Ti-ai imaginat vreodata cum ar fi sa-ti infrumusetezi casa cu ajutorul cuvintelor? Sa spui povestea unui tablou si sa-ti apara pe perete? Ei bine, visul poate deveni realitate: tot ce trebuie sa faci este sa intri in noul concurs de la Artfoyer si Acasa.ro!

Scrie o poveste sau o poezie despre una dintre imaginile din gama de tablouri pusa la bataie si nu uita sa folosesti cele 3 cuvinte cheie ale concursului si vei putea intra in posesia unuia dintre premiile care-ti vor face casa mai frumoasa!

Cum participi la concurs?

Dupa ce ti-ai scris povestea sau poemul, distribuie textul alaturi de pagina concursului pe retelele de socializare si roaga-i pe prietenii tai sa-ti voteze creatia literara! Persoana care reuseste sa adune cele mai multe voturi va castiga premiul cel mare al concursului, adica o colectie de 4 tablouri la alegere de pe site-ul Artfoyer!

Insa partea cu adevarat grozava a concursului este ca acesta numara 10 castigatori, nu unul singur! Primele 10 persoane care strang cele mai multe voturi pana la termenul limita de participare vor fi premiate astfel:

Premiul I: 4 tablouri la alegere din site
Premiul II: doua tablouri la alegere din site
Premiul III: un tablou la alegere din site
Premiul special: un tablou la alegere din site
Premiile 5 - 10: cate un voucher in valoare de 50 de lei, valabil pentru orice produs de pe site-ul Artfoyer, in perioada 3 - 31 decembrie 2014.

Da un nou look casei tale cu ajutorul premiului!

Participa si tu la concursul Artfoyer si redecoreaza-ti casa inainte de sarbatorile de iarna! Nu trebuie decat sa scrii textul tau pe pagina concursului si sa il distribui pe retelele de socializare pentru a primi voturile prietenilor tai.

Concursul se desfasoara in perioada 3 noiembrie - 3 decembrie 2014, iar castigatorii vor fi desemnati dupa numararea voturilor, in data de 3 decembrie 2014. Daca te numeri printre ei, vei primi un email de la organizator prin care vei fi instiintat de acest lucru. Asigura-te ca ai raspuns la acest email in maximum 4 zile calendaristice, pentru a putea intra in posesia premiului.

Spune si tu o poveste pentru casa ta si numara-te printre castigatori!

Sursa foto: iowafestival.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea