Amenajarea casei

Combinatii cromatice pentru bradul de Craciun. Iata-le pe cele mai chic!

Craciunul nu este complet fara bradul impodobit cu beteala, globuri si luminite colorate. In fiecare an, specialistii in decoratiuni interioare stabilesc combinatiile de culori pentru sezonul urmator. In 2012, "stralucire" este cuvantul-cheie pentru decorarea bradului de Craciun. De la auriu, argintiu si rosu pana turcoaz, mov si portocaliu, bradul Craciunului 2012 este decorat in culori extravagante si sclipitoare. Afla mai jos care sunt cele mai chic combinatii cromatice pentru bradul de Craciun!

Alb si negru. Combinatiile de alb si negru sunt la moda in acest sezon. Pentru un brad de Craciun in tendinte, foloseste cat mai multe decoratiuni in aceste nonculori clasice. In plus, poti completa bradul si cu intalatii cu luminite albe. Pentru un brad de Craciun cu adevarat inedit, foloseste decoratiuni si ornamente din materiale stralucitoare si mate. In plus, poti orna bradul si cu beteala argintie sau aurie.



Verde lime si turcoaz. Daca in acest an iti doresti sa impodobesti bradul altfel, apeleaza la o combinatie nonconformista: verde lime si turcoaz. Poti folosi pene, ghirlande, panglici, globuri si alte ornamente, pe care le poti combina pentru a realiza un brad de Craciun inedit.

[

Amestec de tonuri de auriu. Tonurile de auriu sunt la mare cautare in acest sezon. Auriul reprezinta cea mai potrivita alegere atunci cand vine vorba despre  decorarea casei de sarbatori si crearea unei atmosfere festive. Poti decora bradul cu decoratiuni si ornamente din hartie, lemn, paiete sau dantela. In plus, pentru a crea o atmosfera calda de Craciun in locuinta ta, asorteaza bradul cu draperiile, lumanarile parfumate si accesoriile aurii.



Mov si rosu. Rosu este una dintre cele mai festive culori, pe care le poti folosi si in acest an la decorarea bradului de Craciun. In schimb, movul este o culoare regala, iar adaugarea ei in decorarea bradului confera multa eleganta. Foloseste beteala, globuri si alte ornamente mov si rosii pe care sa le combini dupa plac.



Galben si portocaliu. In acest an, lasa-te inspirat de prospetimea citricelor si foloseste culori precum portocaliu si galben la decorarea bradului de Craciun. Globurile de diverse marimi, beteala si luminitele galbene si orange vor crea un brad de Craciun unic.



Autor: 

Sursa foto: wallcoo.net

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea