Amenajarea casei

#electronice #electrocasnice #copaci #eco

Comanda online plantarea unui copac

Reprezentantii unui magazin online de produse electrice si electronice au initiat o campanie prin care planteaza un copac pentru fiecare achizitie facuta de pe site. Clientii au posibilitatea ca, atunci cand isi cumpara un produs, sa decida ca cineva sa planteze un copac in locul lor. Si asta pentru a compensa efectele nocive pe care le are aparatul achizitionat asupra mediului.

Debo.ro va planta in luna noiembrie aproximativ 10.000 de copaci cu ajutorul clientilor si voluntarilor. Copacii provin de la cei care au bifat optiunea „Da, doresc ca Debo.ro sa planteze Gratuit un arbore pentru mine!” in momentul in care au facut o comanda.

Impadurirea se va realiza in data de 13 noiembrie 2010 , pe o suprafata de 2 ha, la Filea de Jos, judetul Cluj. Desigur, clientii pot sa participe si ei la aceasta actiune si sa-si planteze singuri copacii alesi.

„Ideea de la care a pornit proiectul a fost cea de a compensa efectele nocive pe care punerea în funcțiune a echipamentului electric le poate avea asupra mediului, efecte de care, de multe ori, nici nu ne dăm seama”, a declarat Alina Vicol, Specialist PR Debo.ro.

Reprezentantii magazinului isi propun sa continue campania ”Update pentru Natura” si in 2011, pentru a crea noi zone verzi in judetele IaSi si Ilfov. „Experienta plantarii din 13 noiembrie ne va fi extrem de utila în decizia de a continua proiectul în varianta actuală”, a mai spus Alina Vicol.

Pana in acest moment campania a fost derulata cu succes astfel ca majoritatea cumparatorilor s-a aratat incantata de proiect. „Acesta este si scopul final al acestei campanii: dorim ca fiecare sa faca ceva pentru a proteja mediul, fie ca planteaza, recizleaza, foloseste materiale ecologice sau colecteaza deseuri”, a mai adaugat specialistul PR.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului