Amenajarea casei

#colectia nordic mood primavara #jysk

Colectia Nordic Mood Primavara 2021 aduce optimism si zile mai bune

Cu produsele din noua colectie Nordic Mood pentru Primavara 2021, cautam sa aducem in locuinte optimismul si zilele mai luminoase. Produsele vor fi disponibile in magazinele JYSK si pe JYSK.ro la inceputul lunii februarie.

 

In gradina sau pe balcon este inca frig. Totusi, mai este doar o luna pana la primavara, zilele incep deja sa fie mai lungi si soarele se strecoara pe fereastra, ceea ce ne face sa ne gandim cu nerabdare la zilele in care pomii sunt infloriti si temperaturile ridicate.

Iarna aceasta a parut chiar mai lunga decat celelalte. Coronavirusul ne-a impiedicat sa facem multe lucruri care ne-au adus bucurie in sezoanele trecute. Am stat mai mult acasa, am iesit mai putin sau deloc in oras, nu am mai plecat in vacante si am evitat sa facem vizite de Sarbatori. Acum privim cu optimism catre primavara, iar cu noua colectie Nordic Mood ne propunem sa spunem “Bun venit!” noului sezon.   

”Noua colectie include produse care sa aduca mai mult confort si mai multa lumina in casele noastre. Culorile sunt calde, inspirate de primavara, iar paturile si pernele deco au imprimeuri si motive florale, care sa ne aduca buna-dispozitie si sa ne ajute sa simtim bucuria primaverii. Cutiile decorative si functionale sunt si ele in trend si se potrivesc cu sentimental de inceput de primavara”, spune Tina Nymann, Category Buyer Homeware in JYSK, care a selectat produsele din noua colectie.

Primavara in casele noastre

Colectia a fost conceputa avand in gand produsele care fac o sufragerie sa fie mai confortabila. Floarea artificiala KALLE, perne decorativa si patura FLORA se potrivesc foarte bine impreuna si inveselesc spatiul dedicat relaxarii si distractiei de acasa, reprezentat de camera de zi.

Unul dintre cele doua trenduri ale acestei primaveri, Mindful Garden, isi pune amprenta pe colectia Nordic Mood. Culorile calde si armonioase sunt exemplificate de castronul JONAS si de imprimeurile florale inspirate de anii ’70. Cutiile de depozitare MILAS au si ele accente retro si sunt disponibile in culorile verde, coral si gri.

”Cutiile pot fi utilizate pentru mai multe scopuri, nu doar pentru depozitare. Sunt un element decorative interesant, pe langa castronul JONAS si florile artificiale KALLE. Aduc atmosfera de primavara, pe care o asteptam cu atata nerabdare”, spune Tina Nymann.

 

Vedetele colectiei:

Castronul JONAS– in culori variate si doua dimensiuni, care poate fi folosit atiat ca decor, cat si pentru functionalitatea sa

Planta artificiala KALLE – in trei culori diferite inspirate de primavara

Cutia MILAS - practica si decorative, cu un design retro

Nordic Mood este o colectie recurenta, lansata o data la trei luni. In fiecare nou anotimp, JYSK pregateste o selectie de decoratiuni care urmeaza trendurile momentului si care pot fi folosite atat impreuna, cat si separat, pentru a aduce un suflu nou casei. 

Colectia este disponibila in magazinele JYSK pentru o perioada limitata. 

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare