Amenajarea casei

#inox #granit #chiuvete #chiuveteonline.ro

Chiuvete de bucatarie din granit si inox la chiuveteonline.ro

Cauti chiuvete de bucatarie din granit sau inox cu adevarat calitative si la preturi accesibile? Renunta la deplasarile obositoare catre magazinele de profil, cu marfa de provenienta incerta, si fa o vizita virtuala pe chiuveteonline.ro. Aici vei gasi produse de calitate germana, informatii complete despre acestea si oferte de pret care te vor surprinde extrem de placut.

Chiuveta din bucatarie poate fi unul dintre obiectele casnice cel mai greu de ales. O utilizezi in fiecare zi, o supui contactului direct cu substante chimice, grasimi sau murdarie si nu o poti inlocui an de an. Iata de ce ai nevoie de alternative de o calitate desavarsita, functionale si rezistente, concepute cu un design modern.

Chiuveteonline.ro vine in intampinarea acestor nevoi si iti pune la dispozitie chiuvete de bucatarie din granit si inox de la producatori germani de elita (Blanco si Schock), intr-o gama diversificata de materiale, forme si avantaje de utilizare.

De ce sa apelezi la chiuveteonline.ro

Magazinul online chiuveteonline.ro isi dedica intreaga activitate satisfacerii clientilor sai aflati in cautarea de chiuvete de bucatarie care pot rezista o viata intreaga, sunt usor de intretinut si completeaza perfect designul modern al oricarei locuinte, de la garsoniere cu spatii restranse, pana la vile cu interior generos.

Printre punctele forte ale magazinului se numara gama foarte diversificata de chiuvete din granit sau inox, din care sa ai de unde alege produsul compatibil cu asteptarile tale. Te vor impresiona cu siguranta modelele moderne si simple, pe care le poti integra intr-un decor adaptat celor mai noi tendinte.

Beneficiezi de prezentari detaliate ale chiuvetelor, cu descrieri corecte si specificatii amanuntite, astfel incat sa stii exact ce cumperi. In aceste conditii, este foarte usor sa gasesti chiuveta ideala, sa o comanzi cu un singur click si sa o primesti acasa in maximum 24 de ore.

Stocul magazinului online contine si baterii de bucatarie din granit, crom si inox, accesorii pentru chiuvete, tocatoare de resturi, produse de curatare si dozatoare de detergent lichid.

Clientii beneficiaza si de reduceri atractive, dar si de transport gratuit in toata tara, pentru comenzile mai mari de 199 de Ron.

Ce chiuvete de bucatarie gasesti pe chiuveteonline.ro

Chiuvetele din granit si inox de pe chiuveteonline.ro sunt deja recunoscute pe rezistenta lor si usurinta la intretinere, datorita tehnologiilor inovatoare patentate de producatorii germani de top (Schock Germany si Blanco Germany).

Finisajele speciale resping murdaria si bacteria, iar designul diversificat al chiuvetelor (in linii drepte, unghiuri precise sau linii curbe avangardiste) iti permite sa gasesti modelul ideal pentru orice stil de decor.

Robinetul chiuvetelor din granit sau inox sunt special concepute pentru economisirea apei, prevenirea depunerilor de calcar si pentru un jet silentios.

Chiuveta de inox Blanco Flex Mini C este solutia ideala pentru bucatarii mici si vine la pachet cu garnitura de scurgere, ventil cos, sifon si cleme. Raportul pret/calitate este excelent: 179 Ron.

Chiuveta de granit Blanco Favos Mini Sampanie, din material Silgranit Puradur II rezistent la zgarieturi si taieturi, va ramane alaturi de tine o viata, prin caracteristicile sale unice. O poti comanda la pretul de 799 Ron, alaturi de alte accesorii compatibile cu acest model.

Intra pe chiuveteonline.ro si doteaza-ti bucataria cu o chiuveta cu adevarat functionala, calitativa si accesibila!

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea