Amenajarea casei

#anul nou chinezesc 2015 #anul nou chinezesc #feng shui #amenajare feng shui #energie feng shui #elemente feng shui #sfaturi feng shui

Celebreaza anul nou chinezesc in stil Feng Shui

19 februarie este data la care incepe Anul Caprei de lemn in zodiacul chinezesc. Sarbatoarea dureaza o saptamana, astfel ca iubitorii culturii asiatice au prilejul sa isi aranjeze casa in stil Feng Shui, pentru a se bucura de pace si de armonie. Iata de ce trebuie sa tii cont:

Decorul

Sursa foto: pointerior.com

Dupa ce fac curatenie in casa, chinezii decoreaza locuinta cu ornamente rosii considerate de bun augur, care poarta simbolurile fericirii, longevitatii, ale prosperitatii, dar si cu plante precum crizanteme sau bambus, considerate purtatoare de noroc.

De asemenea, simbolul nodului mistic, numit si nodul nesfarsit, nodul eternitatii, sau nodul dragostei este un simbol norocos pe care adeptii principiilor Feng Shui il folosesc nu doar ca talisman, ci si ca element decorativ.

Printre imaginile cu incarcatura spirituala puternica se mai numara chipul zeului Guan Yu, zeul Razboiului si al Justitiei, sau cel al Imparatului de Jad, conducatorul cerului si zeitatea suprema in taoism.

Sursa foto principala: desigfx.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea