Amenajarea casei

#aspirator #curatenie #electrocasnice

Cele mai scumpe aspiratoare

Stiai ca unul dintre cele mai scumpe aspiratoare de pe piata din tara noastra costa peste 2.000 RON si este dotat cu electrobatator? Daca aceasta functie nu te atrage, poti opta pentru un apirator care poate fi programat sa lucreze in lipsa ta, unul dotat cu Sistem Silence, pentru operare la cel mai scazut nivel de zgomot sau pentru un model cu functie speciala de improspatare a aerului. Iata alte cateva exemple de aspiratoare din clasa premium existente pe piata noastra:

1 Aspirator SEBO PREMIUM 9803SE
 

Acest model de aspirator, dotat cu cu electrobatator, costa aproximativ 2.100 RON. Mai exact, un electrobatator este o perie rotativa, care este actionata de un motor propriu si care se poate regla manual sau automat, in functie de suprafata de curatat. electrobatatorul bate, perie si aspira covorul in profunzime, curata salteaua patului de acarieni si piele moarta si curata parul de animale in proportie de 100%. Este ideal pentru persoane alergice sau care sufera de astm pentru ca este dotat cu cele mai inalte sisteme de filtrare ce capteaza 99.9% din praf si mizerie. Optional, acest model de aspirator poate avea si functia de spalare covoare si tapiterii.

Sursa foto: www.letsbuyit.com

 

2 Aspirator Samsung NAVIBOT SR8855C
 

Robotul-aspirator se gaseste pe piata de electrice si electrocasnice din tara noastra la un pret de circa 2.000 RON. Acest model ofera posibilitatea de a-l programa sa lucreze singur. Este dotat cu senzori anti-coliziune pentru detectarea peretilor, scarilor si altor obstacole. Are control electronic si telecomanda si poate functiona circa 90 de minute, dupa care bateria trebuie incarcata. Timpul de incarcare al bateriei este de 2 ore.

Sursa foto: www.productwiki.com

 

3 Aspirator cu spalare THOMAS TWIN
 

Un astfel de aspirator poate fi cumparat pentru aproximativ 2.000 RON. Este dotat cu sistem Aquafilter, ce retine 99,9% din particulele solide, astfel incat lasa in urma sa un aer mai proaspat si mai sanatos. Are o putere de 1.600 W care poate fi reglata electronic. De asemenea, este dotat cu sistem de filtrare a aerului HEPA si are o functie speciala de improspatare a aerului. Este ideal pentru persoanele alergice la praf sau pentru cele care sufera de astm.

Sursa foto: www.archiexpo.com


4 Aspirator DELONGHI PENTAVAP


Pretul acestui aspirator  este de circa 1.700 RON. Acest tip de aspirator, cu o putere de 1.300 W are functie de aspirare, spalare, spalare cu abur. In plus, este dotat cu un rezervor exterior cu 2 compartimente ce permite functia de clatire pentru eliminarea oricarei urme de detergent. Are o putere de 1.300 W iar generatorul de aburi este de 1.000 W. Cu ajutorul acestui aspirator poti aspira pana la 8 l de lichide. Are reglare electronica a puterii si butoane de comanda pe maner. Este dotat cu diverse accesorii pentru spatii greu accesibile, cu perii pentru curatare mobilei si a tapiseriei si accesoriu pentru spalare geamuri.

Sursa foto: www. elektroradar.de


5 Aspirator THOMAS 786-505
 

Un astfel de aspirator ,cu filtrare prin apa, costa circa 1.550 RON. Acest model de aspirator are o putere de 1.600 W. Este dotat cu afisaj LED si filtru HEPA si poate aspira atat uscat cat si umed. Are perii speciale pentru curatarea tapiseriei, spatiilor inguste si a parchetului. Tubul este confectionat din inox iar furtunul, din plastic, are articulatie de 360o.

Sursa foto: www.archiexpo.com


6 Aspirator MIELE S 5411
 

Un astfel de model de aspirator costa aproximativ 1.300 RON. Acest tip de aspirator cu sac este foarte puternic, are 2.200 W dar, in acelasi timp, este dotat cu Sistem Silence pentru operare la cel mai scazut nivel de zgomot. Este dotat cu saci de unica folosinta cu o capacitate de 4,5 l si are 9 starturi de filtrare Super Air Clean. De semenea, are un filtru special pentru protectia motorului. 

 

Sursa foto: www.wettinfo.de

 

7 Aspiratorul PHILIPS FC9256

 

Acest aspirator are un pret de circa 1.000 RON. Acest tip de aspirator se diferentiaza de alte modele datorita manerului special, Posture Perfect. Acest maner ii ajuta pe utilizatorii aspiratorului sa stea intr-o pozitie foarte comoda atunci cand folosesc aparatul, astfel ca nu este nevoie sa stea aplecati. De aceea, este ideal pentru persoanele care au probleme cu spatele sau pentru femeile insarcinate. Acest tip de aspirator poate fi reglat cu usurinta, comenzile fiind pe maner, la varful degetelor. Este dotat cu un motor de 2.000 W si nu are sac, ci o cutie pentru praf cu o capacitate de 1,5 l.

Sursa foto: www.abcelectronique.com

Sursa foto : www.akihabaranews.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea