Amenajarea casei

#inventii #pardoseala #casa

Cele mai ridicole inventii pentru casa

In ultimii ani, tot mai multe dispozitive manuale pe care le foloseam de regula in casa au o versiune digitala, automatizata, menita sa ne usureze munca. Daca unele dintre aceste dispozitive sunt intr-adevar foarte utile, altele sunt de-a dreptul ridicole. Iata o lista cu produse pentru casa create parca special pentru persoanele foarte lenese:


1 Cornet de inghetata automat
 

Iti vine sau nu sa crezi, a fost inventat cornetul automat de inghetata.

Dispozitivul din plastic este prevazut cu baterii astfel ca se roteste automat si te scapa de „stresul” de a depune efort atunci cand mananci o inghetata.

Cornetul de inghetata automat este prevazut cu un buton care, odata activat, roteste cupa de inghetata. Cornetul poate fi spalat si reutilizat.
 

2 Furculita automata
 

Pastele sunt printre cele mai apreciate feluri de mancare. Daca penne sunt foarte usor de mancat, spaghetele reprezinta o provocare pentru multe persoane.

O solutie practica, mai putin eleganta ce-i drept, este furculita automata.

Astfel, daca in mod normal ai nevoie atat de o furculita cat si de o lingura pentru a consuma spaghete , cu ajutorul furculitei automate vei manca mai usor, spun cei care vand un asemenea produs.


 

3 Cana pentru ciocolata
 

Iubitorii de ciocolata calda care sunt prea lenesi dimineata ca sa-si amestece cu lingurita praful de cacao si laptele ar trebui sa se bucure de acest produs.

Cana pentru ciocolata automata este prevazuta cu un dispozitiv ce ajuta la omogenizarea laptelui cu praful de cacao.


 

4 Ceainicul automat
 

Un alt produs care se inscrie in lista cu dispozitive ridicole este ceainicul automat.

Acest produs este menit sa te scuteasca de „efortul” de a turna ceaiul in cescuta. Astfel, produsul, invelit in ceramica la suprafata, incalzeste apa si o mentine la o anumita temperatura stabilita de tine.

Ce este ridicol la acest produs este faptul ca e prevazut cu un „picior” special pentru a usura „munca” de a turna ceaiul in cescuta.


 

5 Patul care se strange singur
 

Pentru cei care sunt foarte lenesi dimineata si nu au chef sa-si faca patul a fost inventat patul Selfy.

Prezentat pe piata de aproximativ 4 ani, Selfy a atras entuziasmul lenesilor din toata lumea pentru ca se face singur.

Patul este prevazut cu un buton care ce face ca asternuturile sa fie intinse “la linie”.


 

6 Papucii pentru sters pardoseala
 

Acesti papuci sunt prevazuti cu mop atasat de talpi astfel ca vei putea sterge praful si mizeria din casa pe masura ce te deplasezi.

Insa singura problema este ca nu vei putea sa lenevesti pe canapea pentru ca acesti papuci sa aiba efectul scontat ci vei fi nevoit sa faci miscare, deplasandu-te prin casa.

 

Sursa foto: www.womansday.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului