Amenajarea casei

#electrocasnice #cadouri #sarbatori #cadouri sarbatori #sfaturi practice #cadouri electrocasnice

Cele mai potrivite electrocasnice pentru cadouri de sarbatori

Sarbatorile de iarna sunt una dintre cele mai bune perioade pentru a oferi electrocasnice cadou persoanelor dragi. Alege electrocasnice practice si atractive, care sa aduca un plus de confort in gospodarie.

Iata cele mai potrivite electrocasnice pentru cadouri de sarbatori:


Televizor

Televizorul este un cadou consistent, pentru toata familia sau pentru un membru al familiei care are nevoie in camera lui de asa ceva. Compara ofertele retailerilor specializati cu cele din hipermarketuri si vezi care este cea mai buna oferta. Cu ocazia sarbatorilor de iarna, televizoarele sunt produsele la care se fac unele dintre cele mai multe promotii si reduceri. De exemplu, un televizor LCD cu diagonala de 80 cm poate fi cumparat cu 900 lei.


Filtru de cafea

Filtrul de cafea este intotdeauna o alegere potrivita pentru cineva care consuma des cafea si s-ar bucura sa aiba propriul sau filtru. Filtrele de cafea sunt disponibile in modele foarte variate, iar paleta de preturi este una dintre cele mai largi in materie de electrocasnice. Cele mai simple filtre de cafea costa doar 50 lei. Filtrele de cafea au o capacitate intre 4 si aproximativ 15 cesti. Ofera aparatul impreuna cu un pachet de cafea de calitate si vei obtine cadoul perfect de sarbatori.


Toaster

Un toaster este un aparat electrocasnic practic, ieftin si potrivit pentru sezonul rece. Toasterul (sandwich maker) este disponibil in toate magazinele de electrocasnice si il poti alege intr-o culoare pe gustul beneficiarului. Un astfel de aparat pentru sandwich-uri calde costa de la 40 lei in sus.


Blender

Blenderul face parte din seria electrocasnicelor care nu trebuie sa lipseasca din nicio bucatarie. Ofera-l impreuna cu o carte de bucate cu retete potrivite pentru blender. Cu ajutorul acestuia se pot face multe piureuri si bauturi sanatoase. Un blender are preturi incepand cu 80 de lei.


Steamer

Steamerul este un aparat electrocasnic potrivit pentru cineva care tine dieta, regim sau are copii mici. La steamer se pot gati legume, cereale si carne intr-un mod simplu si sanatos. Exista pe piata mai multe modele de steamer, de la cele simple, din bambus, la cele electrice, din plastic si metal. Primele costa in jur de 90 lei. La cele electrice preturile incep de la 200 de lei.

Sursa foto: kcra.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea