Amenajarea casei

#amenajare casa #craciun #culori

Cele mai frumoase culori de iarna pentru masa ta de Craciun

 

Mesele din perioada sarbatorilor sunt cu adevarat speciale. Mai ales pentru ca ii ai pe cei dragi alaturi pentru a va bucura impreuna de magia acelor zile deosebite in jurul bradului, dar si decorul inedit si accesoriile mesei intregesc tabloul de poveste.

Si pentru ca mai este foarte putin pana la Craciun trebuie sa alegi cum vei decoara masa. Cel mai des intalnite si folosite culori in decorul din perioada sarbatorilor de iarna sunt rosu, argintiu si auriu, fiecare cu farmecul ei. Dar cel mai bine este sa alegi culoarea care te reprezinta si sa dai frau liber imaginatiei pentru pregatirea mesei de Craciun.

Argintiu

De la decoratiunile pentru brad si pana la cele de pe masa de Craciun – totul poate fi argintiu. Nuantele de argintiu sunt foarte populare in perioada iernii, oferind spatiului un aspect de poveste. Acestea reusesc sa completeze decorul cu mult bun gust si eleganta, intr-un mod discret. Tacamurile si suporturile pentru farfurii vor straluci si vor sublinia rafinamentul care domneste in incapere.

Auriu

Datorita decoratiunilor aurii asezate pe masa de Craciun vei crea o atmosfera calda, iar toti invitatii iti vor aprecia bunul gust. Un set cu inele aurii pentru servetele se va evidentia cu mult rafinament, iar o fata de masa cu detalii deosebite va accesoriza intr-un mod foarte elegant.

Rosu

Daca preferi stilul clasic cea mai potrivita culoare pentru decorarea mesei de sarbatori este rosul. Exista numeroase piese de vesela si accesorii de aceasta culoare care vor oferi mesei un aspect desprins din povesti. Fie ca optezi pentru imprimeuri cu Mos Craciun pe o fata de masa sau alegi ceva mai simplu, cum ar fi un suport pentru farfurie, optiunile sunt numeroase. Trebuie doar sa-ti alegi preferatele!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Cauta-ti perechea