Amenajarea casei

#lavoare # lavoare colorate #lavoare baie

Cele mai frumoase 5 lavoare de baie colorate

In ultimii ani, cand vine vorba despre decorarea casei, se pune tot mai mult accent pe culori neutre sau pe culori pastelate, foarte deschise. Predomina albul, griul foarte deschis, cremul, roz, bleu si galben pai, toate foarte deschise, care sa dea senzatia de spatiu si in acelasi timp sa indulceasca toata atmosfera. De exemplu, puteti alege sa vopsiti peretii albi, sa aveti cat mai multa mobila alba, iar din loc in loc, sa plasati decoratiuni colorate, care sa reprezinta pata de culoare de care este nevoie si sa va inveseleasca.

Si la fel puteti proceda si cu baia. Uitati de gresia si faianta cu modele prea incarcate, colorate, care nu fac altceva decat sa micsoreze vizual spatiul avut la dispozitie. In general, baile sunt incaperi mici, asa ca nu este nevoie sa le micsorati si mai mult din punct de vedere vizual. Alegeti gresie si faianta in culori neutre sau culori deschise, care sa creeze senzatia de spatiu mai mare si daca simtiti nevoia de culoare, va dam un pont: alegeti un lavoar colorat.

Da, ati citit bine: un lavoar colorat. Stim ca majoritatea oamenilor nu pot concepe obiectele sanitare altfel decat albe si intr-un fel este normal. Ele trebuie sa ne induca ideea de curatenie, iar albul este culoarea ideala. Obiectele sanitare sunt albe si din cauza depunerilor de calcar, care asa cum stiti sunt albe. Totusi, nu trebuie sa va fie teama deoarece majoritatea lavoarelor colorate pot fi pastrate curate mai mult timp multumita unor finisaje care impiedica depunerea calcarului.

In continuare o sa va prezentam cinci lavoare si chiuvete de baie colorate pe care cu siguranta o sa le indragiti si o sa vreti sa le includeti cat mai repede in baia voastra.

Pentru o baie minimalista, va recomandam Duravit Vero Lavoar maini 45x35 cm, negru. Este un lavoar cu personalitate, care o sa schimbe complet aspectul baii. Puteti sa optati si pentru finisajul WonderGliss, care nu permite depunerilor de calcar sa se adune pe lavoar.

Daca vreti totusi un lavoar colorat, dar care sa aiba interiorul alb, atunci aveti nevoie de Hatria Happy Hour 07:00 Lavoar pe blat Ø44 cm, old rose bicolor. Are o culoare superba, pastelata, care se va potrivi foarte bine indiferent daca alegeti ca restul baii sa fie predominant alba, gri sau in culori complementare.

Pentru un aspect luxos al baii, va recomandam Globo Relais Lavoar 60x41 cm, auriu. Este un lavoar diferit, un lavoar care fie poate transforma total baia intr-una cu un aspect deosebit, fie o poate transforma intr-un ,,dezastru” din punct de vedere al cromaticii, daca nu sunteti atenti la restul materialelor. Ideal ar fi ca acest lavoar sa ramana punctul central al baii si atentia sa cada doar asupra lui.

Un lavoar interesant este si Olympia Metamorfosi Lavoar rotund Ø45 cm, negru/rosu. Poate reprezenta exact pata de culoare de care aveti nevoie pentru a inveseli baia.

Iar daca doriti ca baia sa fie predominata de culori reci, atunci va recomandam Olympia Metamorfosi Lavoar 60x42 cm, negru/albastru. Este un lavoar superb, care va atrage multe complimente si cu siguranta prietenii vor vrea sa stie de unde l-ati cumparat.

Speram ca v-au placut propunerile noastre de lavoare colorate si ca o sa le luati in considerare pentru redecorarea baii!

Sursa foto: unsplash.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare