Amenajarea casei

# odorizare #odorizare camera #camera

Cele mai apreciate metode pentru odorizarea camerei in 2022

Cand vine vorba despre accesorii de casa, gandul ne duce imediat la lumanarile parfumate si odorizantele de camera. Acestea sunt foarte frumoase si reprezinta un mod in care iti poti exprima stilul si creativitatea. Prin alegerea lor iti faci casa sa miroase uimitor si iti imbunatatesti decorul de design interior.

 

Cel mai elegant odorizant camera folosit in ziua de azi, pentru un decor elegant, este cel cu lichid, cu betisoare. Acesta este disponibil intr-o sticla eleganta, se poate aseza oriunde in incapere si poate tine o perioada indelungata de timp, chiar si de 5-6 luni. Exista si alte metode de a-ti transforma casa intr-un paradis olfactiv, folosind tamaie parfumata, spray de camera, aroma difuzor cu rezerva, betisoare parfumate.

Pentru interiorul casei este recomandat spray-ul de camera ce poate imbunatati prin parfum atmosfera ambientala. Acesta ar putea emite un parfum de flori deosebite, care te poarta cu gandul la o gradina plina de frezii sau de trandafiri. Este suficient sa apesi o singura data pe spray si vei emite in camera o cantitate de parfum, suficienta pentru a improspata zona de locuit.

Si betisoarele parfumate reprezinta un mod simplu prin care iti poti face casa sa miroase uimitor. Acestea pot avea diferite arome si iti pot ridica starea de spirit, mai ales daca sunt pe stilul tau. Poti folosi betisoare parfumate cu arome unice, care au si proprietati de curatare si armonizare a spatiului. Acestea se folosesc in aromaterapie, meditatie, relaxare, unele au si proprietati tamaduitoare.

Cele mai populare sunt betisoarele parfumate din lavanda, salvie alba, eucalipt, citrice, musetel, mar verde, santal, rozmarin, scortisoara, smirna, vanilie si multe altele. Exista si betisoare de la manastiri tibetane, pentru relaxare si care au un parfum deosebit. 

Lampile catalitice sunt considerate cele mai durabile odorizante de camera. Ele se folosesc si ca obiecte decorative in casa, pentru ca sunt foarte frumoase, sunt din sticla transparenta sau chiar din portelan. Cu ajutorul lor, aerul din incapere este purificat prin procesul de cataliza.

Pentru a avea un miros placut si in autoturism, iti sugeram sa utilizezi un odorizant auto, sau un parfum pentru masina.

Daca iti doresti foarte mult ca locuinta ta sa miroase frumos, poti folosi parfumuri specifice in acest scop. Daca vrei sa te bucuri de mai multe arome in casa, aprinde lumanari parfumate deosebite, care sunt realizate din materiale naturale. Poti opta pentru lumanari in suport de sticla, votive, lumanari de ceai, cu fitil din lemn sau pentru lumanari de masaj cu arome de trandafir. In magazinele online poti gasi si lumanari din ceara cu diverse arome, cum ar fi ceara de soia, de miere, de cocos, vegetala. Astfel de accesorii sunt perfecte pentru locuinta ta, mai ales pentru simplul fapt ca sunt ecologice si sanatoase.

Vrei ca baia ta sa fie umpluta cu un miros placut? Pentru asta alege aromaterapia cu uleiuri esentiale naturale, care iti mangaie simturile. Acestea sunt mai mult decat simple parfumuri frumoase. Ele au si proprietati terapeutice, mai ales daca sunt realizate din anumite plante medicinale. Cand sunt inhalate, aceste uleiuri aromatice pot juca un rol important in stimularea naturala a organismului, mai ales a imunitatii. Cercetarile arata ca utilizarea lor dateaza de secole, iar acum sunt un mod modern de tratament pentru relaxare si sanatate.

Toata lumea isi doreste un loc de odihna si relaxare in propria casa, unde sa se bucure de mirosul placut al unui ulei aromatic. Prin aceste parfumuri pe care le poti folosi si in baie, iti creezi o atmosfera ambientala mai placuta, care are un efect calmant, relaxant si te ajuta sa-ti imbunatatesti starea de spirit.

In prezent, exista o gama variata de produse de acest gen in magazinele online, ce includ uleiuri esentiale, aromatice, ceara pentru aromatizator, lampa aromaterapie din sticla si betisoare parfumate. Majoritatea arata grozav si vor crea cu siguranta o atmosfera unica in locuinta.

FOTO: pixabay.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea