Amenajarea casei

#Penthouse lux #apartament new york #case de lux #new york

Spectaculos! Cum a ajuns sa coste 10 milioane de dolari un apartament de doua camere

Ai da 10 milioane de dolari pe un apartament cu doua camere? Ei, bine, pentru unii excentrici cu conturi grase acesta ar putea fi un mizilic daca tinem cont numai de imaginea spectaculoasa pe care o ofera pozitionarea locuintei: intreg New York-ul.

Apartamentul din sticla

Sticla de jur imprejur, cat vezi cu ochii. Cam asa arata, pe scurt, apartamentul situat la etajul al 14-lea al unui bloc turn din centrul Manhattanului. Costa 10,5 milioane de dolari, dar daca ai mai avea inca alte 30 de milioane de dolari ai putea sa cumperi tot blocul cu 16 etaje. Si asta pentru ca apartamentul din sticla despre care vorbim e cel mai scump penthouse al cladirii, datorita structurii sale spectaculoase.



Peretii exteriori ai apartamentului au fost construiti din sticla triplu stratificata, care permite luminii sa patrunda, insa tine departe zgomotul si razele ultraviolete.



In acest sens, ferestrele sunt dotate si cu un sistem de umbrire, care ofera o protectie speciala astfel incat sa poti sta fara grija in casa la orice ora, fara sa te temi ca te arde soarele dogoritor.



220 de metri patrati are apartamentul, asta desi are, practic, doar doua camere. Livingul urias este deschis catre bucataria dotata ultra modern si care se integreaza perfect in peisaj. Mobilierul alb, in ton cu peretii, da impresia de si mai mult spatiu.



Dormitorul apartamentului este extrem de simplu mobilat, insa, de departe, cea mai impresionanta "piesa" de decor este insasi fereastra de sus pana jos, care lasa proprietarilor ocazia sa admire New York-ul la orice ora din zi si din noapte.



Si imagineaza-ti numai cum se poate vedea rasaritul soarelui prin aceste ferestre uriase!



Terasa, nu foarte lata, dar totusi generoasa ca spatiu, e menita si ea sa iti taie rasuflarea. De pe balconul apartamentului poate fi urmarita agitatia metropolei, in contrat cu linistea raului Hudson, care curge in vecinatate.



Iar daca terasa nu te-a convins, poate te-ai simti mai in siguranta pe acest hol cu pereti din sticla.

Sursa foto: popsugar.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea