Amenajarea casei

#ceasuri #decor #ceasuri de perete #decor perete

Ceasurile de perete, ideale pentru un decor fabulos. Iata 5 idei uimitoare

Ai nevoie doar de putina creativitate pentru a transforma un lucru banal si functional, precum ceasul, intr-un decor fabulos, care sa atraga atentia tuturor invitatilor tai. Ceasul, acest obiect lipsit de interes pentru multe persoane, poate face ca o camera sa para mai dinamica si mai plina de viata, dar sa si sa ii dea o nota mai eleganta, plina de stil. Ceasurile sunt obiecte extrem de versatile, dar si accesorii foarte ingenioase de decor. Iata cateva idei de a decora peretii cu ceasuri:

1. Ceasul si semineul

Un ceas clasic, foarte subtil, poate schimba decorul intregii camere daca este asezat, de exemplu, deasupra semineului. Acest decor este inspirat parca din vremurile de demult, in care timpul parca statea in loc, iar povestile curgeau una dupa alta. Ei bine, poti crea aceasta atmosfera calda de altadata si in livingul tau.

2. Ceasurile multiple

Indiferent daca ai nevoie sau nu sa stii ce ora este in mai multe tari, nu ar fi o idee rea sa cuplezi mai multe ceasuri pe peretele tau pentru a crea un decor fabulos. Acestea pot fi identice sau de dimensiuni diferite, insa este foarte important sa pastrezi acelasi stil, pentru a crea totusi o simetrie.

3. Ceasurile pentru un decor in balanta

Ceasurile nu trebuie sa fie asezate intotdeauna izolat. Acestea pot fuziona perfect cu o opera de arta, pentru a crea un echilibru in decor. De exemplu, un ceas intre doua tablouri poate crea un punct focal foarte interesant, care atrage atentia chiar si de la operele de arta.

4. Ceasurile de epoca

Cu siguranta te gandesti la costuri destul de mari atunci cand ai in vedere un decor inedit, vintage, foarte sofisticat. Expertii in design interior te contrazic vehement. Un simplu mecanism de ceas poate schimba intregul decor al livingului tau si poate crea o atmosfera epocala uimitoare in casa ta.

5. Ceasurile personalizate

Daca preferi decorurile homemade, poti sa iti realizezi chiar tu un ceas decorativ uimitor si foarte original. Taie o panza subtire, lipeste-o pe un carton, iar in locul cifrelor adauga litere sau orice alte elemente preferi.

Sursa foto: buzzle.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea