Amenajarea casei

#vopsea #amenajarea casei #vopsea lavabila #vopsea antibacteriana

Ce trebuie sa stii despre vopseaua lavabila antibacteriana

Vopseaua lavabila antibacteriana este un tip de material recomandat pentru incaperile unde este necesar un nivel sporit de igiena, precum bucatariile sau camera copiilor.

Iata ce trebuie sa sa stii despre proprietatile pe care le are acest tip de vopsea:

Are un efect antibacterian. Principala calitate a acestui tip de produs este efectul permanent antibacterian. Acesta din urma este dat de aditivii speciali si ionii de argint pe care ii contine. Proprietatile vopselei purifica aerul prin distrugerea microorganismelor din acea incapere. Gratie efectului antibacterian, vopseaua poate fi o alegere buna in amenajarea camerei copilului, in baie, bucatarie sau intr-o camera a casei unde se fumeaza.

Este rezistenta. Vopseaua antibacteriana rezista la murdarie, imbatranire si ingalbenire.

Se aplica usor. Vopseaua antibacteriana are putere de acoperire, asigura respiratia peretelui, se aplica usor, fara stropire si se usuca in 24 de ore. Pentru o acoperire perfecta, este recomandat sa se aplice doua straturi. Timpul de uscare pentru reacoperire este de 2-4 de ore.

In plus, vopseaua nu are miros si nu contine substante periculoase. Acest tip de vopsea poate fi folosit pe orice tip de suprafata de zidarie, de la tencuieli la suprafete din beton, ipsos, materiale minerale, rigips etc.

Un avantaj al vopselei antibacteriene il constituie faptul ca realizeaza pelicule cu lavabilitate remarcabila. Acest tip de vopsea se foloseste pentru finisare decorativa si de protectie a peretilor interiori sau exteriori, in functie de caz.

Poate fi nuantata. Pentru a integra vopseaua in decorul incaperii, aceasta poate fi nuantata cu pigmenti concentrati, destinati zugravelii minerale pe baza de apa. In acest fel, obtii o nuantare sau o colorare a peretelui sau suprafetei in functie de necesitati.

Poate fi depozitata mult timp. Poti cumpara vopseaua antibacteriana cu mult timp inainte sa te apuci de lucru. Aceasta isi mentine textura, nu-si modifica gradul de vascozitate si nu formeaza sedimente.

Are un pret accesibil. O galeata de vopsea lavabila antibacteriana cu capacitatea de 8.5 litri costa in jur de 120 lei.

Sursa foto: dexknows.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea