Amenajarea casei

#semineu electric #sunet #consum energetic #sistem sonor

Ce trebuie sa stii despre semineele electrice cu sunet

Semineele electrice redau fidel impresia de jar, flacara si caldura si nu limiteaza spatiul interior. Sunt usor de montat si intretinut si dispun de tehnologii avansate de purificare a aerului. Stiai insa ca exista si seminee electrice care imita intocmai sunetele produse de bustenii care ard? Au aceleasi calitati ca semineele electrice obisnuite, insa sunt dotate cu sisteme sonore performante!

De ce sa alegi un semineu electric clasic?

Semineele electrice sunt mult mai economice decat un semineu traditional si, in plus, sunt mult mai usor de intretinut, nu necesita ventilare si nu sunt fierbinti la atingere. Astfel, semineele electrice sunt ideale pentru locuintele cu copii si animale de companie, deoarece reduc la minimum riscurile de accidente.

Semineele electrice sunt potrivite pentru apartamente, insa pot fi amplasate si in alte spatii in care sunt disponibile prize de 220V.

Prin efectul de flacara 3D, semineele electrice ofera o imagine similara cu cea a unui semineu traditional pe lemne.

De ce sa alegi un semineu electric cu sunet

Semineele electrice cu sunet iti vor oferi o experienta completa: efectul realist de flacara se combina cu sunetul linistitor al lemnelor care pocnesc in foc. In ultimii ani, aspectul si functionalitatea semineelor electrice a avansat foarte mult.

Acum, semineele sunt dotate cu sisteme inovatoare de purificare a aerului, ceea ce ofera avantajul unui confort sporit, fara sa pericliteze siguranta locuintei tale.

Daca te ingrijoreaza aspectul facturii la energie electrica, consumul de energie al unui semineu electric cu sunet este comparabil cu cel al unei lampi!

Sunetul semineelor electrice este dat de un sistem sonor performant care reproduce o inregistrare digitala a unui foc autentic de lemne care ard. In plus, sistemul beneficiaza de un buton de volum care permite reglarea sonorului in functie de atmosfera pe care vrei sa o creezi in locuinta.

Acest sistem performant de sunet poate fi instalat la orice semineu electric, prin achitarea unui sume aditionale la valoarea semineului.

Sursa foto: //www.electricfireplacepros.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea