Amenajarea casei

#amenajare casa #design interior #flori #poze #casa #animale #culori #fericire #lumanari

Ce trebuie sa ai in casa daca vrei sa fii fericit

Doar pentru ca ai o casa frumos amenajata si curata, nu inseamna ca esti pe deplin fericit, sustin specialistii. Potrivit acestora, culorile, accesoriile si parfumurile care te inconjoara te fac fericit. Iata ce trebuie sa ai in casa, pentru a fi pe deplin fericit, potrivit oamenilor de stiinta.

Pereti verzi sau galbeni

Sursa foto: complainr.co

Potrivit unui studiu efectuat de Universitatea Vrije din Amsterdam aceste doua culori starnesc sentimente de fericire. Asta nu inseamna insa ca trebuie sa-ti vopsesti intreaga camera in verge sau galben. Vopseste doar un perete, care sa fie punctul central al camerei.

Flori proaspete

Sursa foto: pixabay.com

Indiferent de anotimp, trebuie sa ai flori proaspete in casa. Cercetatorii au descoperit ca prezenta florilor in casa, induc o stare de bine si de liniste.

Poze de suflet

Sursa foto: aliexpress.com

Fotografiile de suflet trebuie inramate si puse la veere, sustin cercetatorii de la Universitatea Portsmouthfound. Acestea induc rapid o stare de bine si calm.

Lumanari parfumate

Sursa foto: pixabay.com

In special, lumanari cu aroma de vanilie. Aprinde-le ori de cate ori te simti stresat sau ai avut o zi grea la locul de munca. Aroma acestora au darul de a te relaxa rapid, si de a-ti induce o stare de bine. In plus, acestea sporesc creativitatea.

Prieteni blanosi

Sursa foto: pixabay.com

Cercetatorii au descoperit ca animalele, in special cainii si pisicile, ii ajuta pe oameni sa se relaxeze si sa depaseasca mai usor greutatile vietii. In plus, micutii blanosi reusesc sa-ti aduca rapid zambetul pe buze.

Sursa foto principala: pixabay.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea