Amenajarea casei

#plasma #televizor led #televizor 3D

(P) Ce televizor ti se potriveste mai bine: LED, LCD sau Plasma?

(P) Ce televizor ti se potriveste mai bine: LED, LCD sau Plasma?

Tehnologia evolueaza permanent, astfel ca de la an la an pe piata apar noi modele de televizoare. Oferta este atat de variata, incat de multe ori iti este dificil sa te decizi ce televizor vrei sa cumperi. Sa fie LCD, sa fie LED sau Plasma? Fiecare tip de televizor are avantajele si dezavantajele lui, de aceea inainte de a porni in cautarea televizorului ideal, trebuie sa stii ce iti ofera fiecare.

Pentru a putea face cea mai buna alegere intreaba un specialist. DWYN International iti sta la dispozitie!
 

Televizoare LCD

Televizorul LCD are un ecran luminat de neoane. Ca pret, LCD-ul este mai ieftin ca LED-ul, iar odata cumparat, acesta garanteaza un consum redus de curent. LCD-urile sunt compacte si usoare si nu prezinta distorsiuni geometrice. Televizoarele LCD sunt trainice, de calitate si au poate cel mai bun raport calitate-pret.
 

Televizoare LED

Un televizor LED este ultrasubtire, are un consum de curent mai mic decat al Plasmelor si LCD-urilor. Contrastul unui televizor LED este comparabil cu cel al plasmelor, dar mai bun decat cel al LCD-urilor.

Contrastul LED-urilor este mai bun decat al plasmelor doar pentru modelele varf de gama. LED-urile au o durata de viata mai mare, polueaza mai putin mediul inconjurator si au o viteza mica de raspuns care se masoara in milisecunde (ms). Rata de improspatare (refresh rate) este comparabila cu a plasmelor si se masoara in Hz.
 

Televizoare cu Plasma


Televizoarele cu plasma au unghi de vizualizare ridicat, prezinta culori vii, contrast si rata de improspatare ridicate, egalate doar de televizoarele LED varf de gama. Pretul unui televizor cu plasma este mai mic decat al unui LCD sau LED, in schimb are consumul de energie mai ridicat.
 

Televizoare cu tehnologia 3D

Unele televizoare au incorporata tehnologia 3D, ceea ce inseamna ca ai nevoie de ochelari pasivi sau activi. In magazinul online Dwyn.ro gasesti intotdeauna un specialist dispus sa iti ofere cele mai bune sfaturi cu privire la alegerea televizoarelor si ochelarilor pentru tehnologia 3D.

Fiecare televizor are avantajele si dezavantajele lui. Nu investi intr-un produs despre care nu esti sigur ca iti va satisface dorintele. Apeleaza la sfaturile avizate ale specialistilor DWYN.

 

Cum alegi diagonala unui televizor


Diagonala este un aspect important in alegerea televizoarelor. Alegerea diagonalei se face in functie de camera in care urmeaza sa instalezi televizorul. Distanta de la televizor la locul in care obisnuiesti sa stai pentru a viziona un program trebuie sa fie de 3 ori mai mare decat diagonala televizorului.
 

Dwyn - lumea ta digitala e la un click distanta


Dwyn Shop nu este dedicat doar televizoarelor LCD, LED sau Plasmelor. Aici, lumea ta digitala este la un click distanta. Gasesti cea mai variata gama de produse electronice, de la calculatoare si componente, la laptop-uri, tabelete, telefoane gsm, gps-uri si console de joc.
 

  • Laptopuri si notebook-uri


La Dwyn Shop poti compara si poti alege cele mai bune laptopuri si notebook-uri, toate adaptate nevoilor tale.
 

  • Gadgeturi si tablete


Daca esti un pasionat al gadgeturilor si tabletelor, cu un singur click poti gasi exact ceea ce cauti, la preturi avantajoase.
 

  • Calculatoare/Componente


Dwyn.ro iti pune la dispozitie o gama diversificata de accesorii si componente pentru calculatoare. Orice ai cauta, de la placi video, la scanere, gasesti doar aici.
 

  • Telefoane


Nu in ultimul rand, Dwyn.ro iti ofera cea mai variata gama de telefoane GSM, la preturi fara concurenta.

Nu uita de concursul Dwyn.ro!

De Craciun, Dwyn.ro te trimite intr-o excursie la Paris. Fii cu ochii pe Dwyn.ro! Consursul va debuta in curand.
  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele