Amenajarea casei

#bungalow #modern #interpretare #stil casa #colonial

Ce spune stilul casei tale despre tine

Stiai ca persoanele care locuiesc in case de tip bungalow sunt creative si naturale, iar cele care prefera solutiile contemporane sunt amatoare de noutati tehnologice? Citeste mai jos si afla daca stilul locuintei ta te reprezinta!

Casa in stil bungalow: Esti o persoana naturala

Persoanele care locuiesc in case de tip bungalow apreciaza lucrurile simple, naturale si usor de folosit. Daca esti o astfel de persoana, atunci iti place sa te bucuri de confortul casei tale si de lucrurile firesti care iti infrumuseteaza viata.

Bungalow-urile sunt case eficiente, prietenoase cu mediul inconjurator, in care se traieste simplu si practic. Artistii, arhitectii si profesorii sunt in general categoriile de persoane care prefera acest tip de locuinta, intrucat le ofera spatiu, confort si comunicare cu natura.

Casa in stil colonial: Esti o persoana care tine la traditie

Casele in stil colonial reprezinta emblema conceptului de "familie". Popular in Statele Unite ale Americii, acest stil de arhitectura se remarca prin case patrate, solide si rezistente. Daca ai o astfel de casa, esti o persoana stabila, care pune mare pret pe familie si valorile ei.

Iubesti sentimentul de siguranta pe care o astfel de proprietate ti-l ofera, lucru pe care il transmiti mai departe si copiilor tai. In plus, esti o persoana ordonata, care prefera sa detina controlul asupra tuturor aspectelor din viata sa.

Casa in stil spaniol: Esti o persoana sociabila si calda

Casele in stil spaniol sunt vesele si pline de viata, la fel ca persoanele care le detin. Sunt in acelasi tmp confortabile si relaxante, cu multe spatii de socializare si distractie.

Daca detii o astfel de locuinta, esti persoana la care prietenii apeleaza atunci cand sunt in pana de idei pentru petrecerea timpului liber, dar si atunci cand vor sa se confeseze si sa petreaca cateva momente linistite, departe de agitatie.

Casa in stil contemporan: Esti o persoana moderna

Casele in stil contemporan au adus o evolutie in designul locuintelor, atunci cand oamenii de la oras au inceput sa aprecieze linistea cartierelor retrase, cu multa verdeata. Casele de acest tip sunt simple, elegante si somptuoase.

Daca esti atras de acest gen de casa, esti o persoana care apreciaza noutatile si inventiile din domeniul tehnologic. In plus, esti interesat si de solutiile eco pentru o locuinta eficienta din punct de vedere energetic.

[[]]

Autor: Mihaela Rotaru

Sursa foto: //www.dreamhomesource.com/

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea