Amenajarea casei

#primavara #culori #jaluzele #jaluzele transparente #jaluzele-rulou

Ce jaluzele sa alegi in aceasta primavara

Ferestrele locuintei tale inca iti amintesc de temperaturile scazute ale iernii? Atunci este momentul sa iti transformi casa cu ajutorul jaluzelelor moderne, din materiale si culori vibrante, care sa aduca primavara mai aproape de tine. Urmeaza sfaturile de mai jos si vei avea o locuinta luminoasa, care te va binedispune in aceasta primavara!

Foloseste jaluzele transparente

La inceput de primavara, schimba jaluzelele si draperiile grele cu unele transparente, ideale pentru trecerea la sezonul cald. In acest fel, vei lumina locuinta si vei transforma radical aspectul intregii case. Asadar, in aceasta primavara foloseste materiale usoare si culori pastelate, care vor crea o ambianta optimista si energizanta.

Alege materiale naturale

In aceasta primavara, poti folosi pentru geamurile tale, jaluzele, perdele si draperii din materiale naturale. Bambusul, artarul sau mesteacanul sunt materiale ideale pentru jaluzele si confera locuintei tale un aer aparte. In plus, aceste materiale te apropie mai mult de natura si incalzesc si atmosfera locuintei tale.


Incearca jaluzelele tip rulou

In ultima perioada, tot mai multe persoane sunt atrase de jaluzele functionale, care pot fi manevrate cu usurinta, in cat mai multe moduri cu putinta. Unele dintre cele mai populare sunt si jaluzelele de tip rulou, care permit patrunderea gradata a luminii in incapere. In magazinele de specialitate, se gasesc astfel de rulouri in diverse culori si materiale, potrivite pentru toate gusturile.

In plus, aceste jaluzele sunt flexibile, usor de instalat si ofera intimitatea de care au nevoie proprietarii unei case.


Alege jaluzele in culori indraznete

Primavara inseamna culori proaspete si lumina calda. Foloseste-te de aceste atuuri ale noului sezon si in decorarea locuintei tale. Incepe cu jaluzelele in culori indraznete, care confera personalitate oricarui spatiu. Jaluzelele in culori vibrante sunt ideale pentru camerele decorate si mobilate simplu, pe care le scoate din monotonie.

In plus, aceste jaluzele coloreaza si lumina naturala a soarelui, astfel ca in locuinta ta vei crea o atmosfera speciala.




Sursa foto: tlc.howstuffworks.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului