Amenajarea casei

# cazi rotunde #cazi de baie #cazi #amenajare baie #amenajare casa #baie

Cazi de baie rotunde pentru un aspect modern si un plus de eleganta

Amenajarea unei case este mult mai dificila in ziua de astazi decat era in urma cu 20 de ani de exemplu. De ce? Pentru ca oricat de ciudat ar suna, astazi avem prea multe optiuni dintre care putem alege. Iar intre a avea o casa amenajata frumos, placuta privirii si in care sa ne simtim bine si intre o casa amenajata intr-un mod nu tocmai placut, foarte aglomerata din toate punctele de vedere (inclusiv cromatic) este o linie foarte subtire.

Ce putem face totusi pentru a evita situatia in care casa nu va iesi tocmai cum ne-am gandit? Fie apelam la un specialist in domeniu, adica la un designer interior, fie ne apucam si citim cat mai multe despre amenajarile interioare. Imposibil nu este, pentru ca foarte multe persoane reusesc sa isi amenajeze casele superb, fara ca macar sa aiba inclinatie spre acest domeniu. Tot ce trebuie sa faceti este sa respectati anumite reguli care tin de utilizarea la maximum a spatiului, de combinatiile cromatice permise si sa invatati cum puteti combina stilurile astfel incat sa aveti o casa pe placul vostru si al tuturor celor care o sa va viziteze.

Si este foarte important sa acordati importanta egala tuturor camerelor, chiar si bailor. Nu faceti rabat de calitate si nu va pierdeti rabdare, pentru ca in momentul in care o sa vedeti toata casa amenajata exact asa cum v-ati dorit, o sa va creasca inima de bucurie.

Iar daca a venit vorba despre baie, trebuie sa vorbim putin si despre cazile pentru baie. Toti ne dorim cazi de baie de calitate superioara, care sa arate foarte bine si sa aiba un pret accesibil. Pare imposibil? Noi credem ca nu, daca stiti unde sa cautati. Asa ca va propunem trei exemple de cazi de baie rotunde, care or sa confere baii un aspect modern si vor aduce si un plus de eleganta. Nu ne credeti? Cititi in continuare!

O cada eleganta, care o sa va schimbe total parerea despre ceea ce inseamna relaxarea in timpul baii este Belform Luna Cada Ø160 cm. Este realizata din 100% din acril, culoarea ei este alb lucios, se recomanda montarea ei pe mijloc, iar inaltimea este de 60 cm. In plus, garantia este de 15 ani, fapt ce denota calitatea acestei cazi. 

A doua recomandare este Glass Lis Cada de colt 151x151 cm. Asa cum ii spune si numele, este o cada ce se monteaza pe colt, din acril, de culoare alba. Aceasta cada ofera si posibilitea de a i se monta diferite sisteme si accesorii ce se comanda separat, cum ar fi sistemul de hidromasaj (apa sau aer si apa). 

Si daca vreti o cada extravaganta, va recomandam Balteco Allure Cada freestanding Ø135 cm, negru. Este o cada de lux, realizata din compozit Xonyx, de culoare neagra. Unul dintre avantajele acestei cazi este reprezentata de peretii dubli, care mentin constanta temperatura apei pentru un timp indelungat. 

Acestea au fost recomandarile noastre de cazi rotunde si speram sa fi fost pe placul vostru si sa alegeti unul dintre aceste modele in cazul in care va reamenajati baia in viitorul apropiat.

Sursa foto: unsplash.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea