Amenajarea casei

#cabina dus #design baie #cabina de dus #dus

Cauti o cabina de dus care sa completeze designul clasic al baii tale? Iata recomandarile noastre!

Cand vine vorba despre amenajarea baii, foarte multe persoane prefera un design clasic. Acesta se va potrivi chiar si peste ani si poate fi usor modificat, cu ajutorul decoratiunilor potrivite, nefiind nevoie de inlocuirea obiectelor sanitare de exemplu. Daca si tu doresti sa iti renovezi baia sau ai in plan construirea unei case si cauti inspiratie pentru amenajarea baii, vrem sa iti recomandam in continuare cateva cabine de dus de la GQS clasice. Mai exact, cabine de dus semirotunde, ideale pentru baile cu dimensiuni reduse sau daca iti doresti o cabina care sa nu se demodeze prea curand. Toate cabinele sunt realizate din cele mai bune materiale si iti garantam ca o sa iti placa. Le poti comanda online si astfel vei economisi timp si chiar si bani, pentru ca preturile sunt foarte prietenoase cu bugetul tau!

O cabina simpla, dar calitativa si care iti va oferi zi de zi posibilitatea de a te relaxa la dus este Belform Clear Cabina de dus semirotunda cu usa batanta 90x70 cm. Probabil unul dintre cele mai mari cosmaruri al fiecarei persoane care alege o cabina de dus este reprezentat de scurgerile de apa din timpul dusului. Mai mult ca sigur ai intalnit si tu problema aceasta, fie la propria cabina de dus, fie cand ai mers in vacante sau in vizita la prieteni. Din fericire, o cabina moderna, cum este cea pe care ti-am recomandat-o mai sus, nu prezinta aceasta problema, datorita modului in care este fabricata, astfel incat usa sa se inchida perfect. Cabina are o forma clasica si se va integra cu usurinta chiar si intr-o baie cu dimensiuni reduse.

Daca iti doresti o cabina de dus cu usi glisante, ideala pentru o baie in care spatiul nu este foarte generos, alege Radaway Premium Plus E 1900 Cabina de dus semirotunda cu usi glisante 90x80 cm. Poti alege varianta pe partea stanga sau pe partea dreapta. Cabina are un mecanism inteligent, ce permite montarea sa chiar daca peretii nu sunt perfect drepti. Sticla securizata din care este realizata este acoperita de un strat ce permite curatarea sa cu usurinta.

O cabina ce se poate monta atat pe pardoseala, dar si pe cadita este Radaway Euphoria PDD Cabina de dus semirotunda cu usi batante 80x90 cm. Aceasta impresioneaza prin designul ei simplu, dar elegant si prin materialele de calitate din care este realizata. Este o cabina dotata cu o banda magnetica, astfel incat sa te poti bucura de etanseitatea usilor si de dusuri fara emotii. De mentionat si faptul ca geamurile cabinei sunt acoperite cu un strat care permite curatarea lor mult mai usoara si datorita caruia vei uita de depunerile de calcar (Easy Clean).

Chiar si culoarea sticlei din care este formata o cabina de dus poate schimba total aspectul acesteia. De aceea, iti recomandam Radaway Torrenta PDD Cabina de dus cu usi batante 100x80 cm, sticla gri. Este fabricata din sticla securizata de 6 mm si se poate monta pe cadita sau direct pe pardoseala.

In incheiere, am vrea sa stim care este parerea ta despre aceste cabine de dus si de asemenea, suntem curiosi sa aflam care este preferata ta!

Sursa foto: germanquality.ro/

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea