Amenajarea casei

#frigider #combina frigorifica #masina de spalat #televizor led #aragaz zanussi #demax #demax.ro

Cauti electrocasnice de calitate si accesibile? Demax are solutii pentru tine!

Cauti electrocasnice de calitate si accesibile? Demax are solutii pentru tine!

ADVERTORIAL

Beneficiaza de cele mai bune preturi atunci cand vrei sa achizitionezi electrocasnice pentru caminul tau cu ajutorul Demax, magazinul online ce ofera servicii de calitate si seriozitate maxima.

Creat de o echipa tanara si ambitioasa, magazinul online Demax.ro este orientat catre client si ofera o gama larga de electrocasnice, alaturi de o experienta excelenta asigurata de atentia la detalii pentru satisfactia totala a cumparatorilor.


Oferta si serviciile Demax.ro

In oferta Demax sunt incluse masini de spalat, combine frigorifice, hote si cuptoare, aparate de bucatarie, LCD-uri, aparate foto-video si chiar telefoane si obiecte sanitare, la cele mai bune preturi.

Gama de electrocasnice mari si mici oferita de Demax.ro include cei mai renumiti producatori de electronice, de la Electrolux, Samsung, Indesit si Arctic pana la Bosch, Whirlpool si Liebherr.

Pentru cea mai buna experienta de cumparaturi online, Demax.ro iti ofera consultatii on-line sau telefonice, alaturi de suport tehnic si livrare in conditii optime.


Televizor LED Samsung

Cu o diagonala de 81 cm, televizorul LED Samsung UE32ES5500WXXH ofera imagine full HD excelenta, alaturi de contrast ridicat. Televizorul Samsung inteligent din oferta Demax.ro are si conectivitate USB 2.0, HDMI si este Wi-Fi Ready. Cele doua difuzoare de 10W integrate ofera sunet de calitate TheaterSound HD DTS 2.0, iar utilizatorul are la dispozitie si tehnologiile Samsung SMART TV. Garantie 2 ani, pret 1864 lei.


Lada frigorifica Zanussi

Deoarece face parte din clasa energetica A+, lada frigorifica Zanussi ZFC627WAP ofera cel mai eficient consum energetic pentru mentinerea alimentelor la temperatura optima. Cu un volum total de 263 litri, lada frigorifica are o capacitate de congelare de 27kg/24h si panou de control frontal cu 3 lampi luminoase. O poti achizitiona pe Demax.ro la un pret 1024 lei si garantie 2 ani.


Masina de spalat Whirlpool

Cu incarcare frontala si o capacitate de 5 kg, masina de spalat Whirlpool AWG 5081 are o viteza de centrifugare de 800 rpm si se situeaza in clasa A+ pentru un consum energetic eficient. Cu 15 programe diferite si garantie de 5 ani, masina de spalat oferita de Demax.ro are un nivel de zgomot redus si garantie 2 ani, la un pret de 843 lei.


Aragaz Zanussi

Dotat cu 4 arzatoare pe gaz, aragazul Zanussi ZCG55DGW include si dispozitive de siguranta pentru plite si cuptor, alaturi de usa cuptorului cu geam oglinda dublu-strat. Volumul total al cuptorului este de 62 l si include si o optiune speciala pentru pizza. Aragazul Zanussi oferit de Demax.ro este garantat pentru 2 ani, aragazul costa 649 lei.


Frigider Liebherr

Situat in clasa energetica A+, frigiderul cu 2 usi Liebherr CT 2841 are o capacitate neta total de 269 litri, dintre care 52 l vizeaza congelatorul cu SmartFrost. Include sistem VarioSpace si este disponibil la pretul de 1198 lei.


Combina frigorifica Whirlpool

Cu un volum total de 346 litri, combina frigorifica Whirlpool WBE3411 se situeaza in clasa A+ pentru consumul energetic eficient si include un sistem de dezghetare automata. Dotata cu usi reversibile, combina Whirlpool are garantie 2 ani si costa doar 1187 lei pe Demax.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele