Amenajarea casei

#umidificator #umidificator aer purificator aer #utilizare umidificator

Cat de simplu este de utilizat un aparat de umidificare si purificare a aerului Venta?

ADVERTORIAL

Un aparat de umidificare si este, mai ales in timpul sezonului rece o necesitate, dar inainte de a face pasul achizitionarii unui astfel de produs, un simplu utilizator ia in calcul anumiti factori: costul initial al produsului, costurile de intretinere, eficienta acestuia si, nu in ultimul rand, modul de utilizare al aparatului. Umidificatoarele si purificatoarele de aer Venta Airwasher indeplinesc toate calitatile unei bune alegeri: sunt o investitie profitabila atat in ceea ce priveste costurile cat si performanta, sunt usor de intretinut si utilizat.


Cat de simplu este de utilizat un aparat de umidificare si purificare a aerului Venta? Cu cateva instructiuni de baza si o monitorizare din partea parintilor, aparatul poate fi pus in functiune chiar si de un copil.

Principalul avantaj al acestui produs este faptul ca firma germana Venta vine pentru prima data cu un aparat de umidificare si purificare a aerului pentru uz casnic si pentru birouri care functioneaza pe baza principiului „spalarii aerului” sau evaporarii la rece, care nu implica utilizarea, curatarea sau schimbarea de filtre sau cartuse pentru prevenirea de praf alb. Tehnologia revolutionara Venta este considerata cea mai buna metoda de umidificare a aerului, fiind o combinatie perfecta de eficienta (intrucat aerul este umidificat uniform pana la valoarea optima necesara in timpul procesului de trecere a acestuia prin aparat) si simplitate in utilizare.

Sistemul proiectat de Venta Airwasher este unul foarte inteligent, umidificand si purificand simultan aerul pana la nivelul optim. Utilizand aceste umidificatoare eliminati riscul supra-umidificarii aerului sau eliminarii de impuritati in incapere, fara a fi nevoie de setari suplimentare dificile. Aparatul este pus in functiune de un ansamblu de discuri care atrag si retin particulele de murdarie, aerul uscat si poluat in apa (unicul filtru utilizat) combinata cu Aditivul igienic Venta. Dispozitivele sunt prevazute cu un sistem de autoreglare naturala a evaporarii, care impiedica depasirea nivelul optim de umidificare de 45-55%. in plus, testele realizate au demonstrat ca nici dupa 8 saptamani de functionare continua, aparatul nu elimina vreun fel de impuritati.

Noua serie 5 de aparate de umidificare si purificare a aerului Venta este mai automatizata si mai user-friendly. Umidificatoarele sunt prevazute cu un indicator care semnalizeaza scaderea nivelului de apa sub limita normala, precum si cu sistem de oprire automata cand este nevoie de inlocuirea apei din rezervor.

Modul de proiectare si functionare a umidificatoarelor Venta implica si o intretinere minima a aparatelor. Nu este nevoie e schimbare sau de curatare a filtrelor. Aparatele Venta sunt ingenios de simple si robuste in design, ceea ce le face usor de folosit, dar le asigura, in acelasi timp, si o durata de viata foarte lunga. Carcasa de umplere cu apa asigura o curaţarea uşoara, care trebuie realizata la circa doua saptamani.O simpla stergere cu un burete a carcasei si o clatire a sistemului de discuri sunt suficiente. in cazul in care doriti o curatare mai profunda, Venta pune la dispozitie si o solutie de curatat. Dupa aceste operatiuni simple, cuva inferioara se umple cu apa, se adauga Aditivul igienic si aparatul este gata de functionare.

Acum este disponibila si in Romania solutia simpla, ecologica si performanta de umidificare si purificare a aerului Venta Airwasher, o investitie de durata, cu nenumarate beneficii asupra sanatatii si starii de bine zilnice. Este, cu siguranta, alegerea cea mai facila si mai eficienta la acest moment!


Despre Life Art Distributie

Umidificatoare-Purificatoare de aer si Dezumidificatoare Germania!

Calitate garantata, profesionalism, solutii practice simple si eficiente!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea