Amenajarea casei

#decorare casa # amenajea casei #concurs

Castiga un voucher de 200 RON pentru reinventarea decorului

Odata cu venirea primaverii, organismul incearca sa se adapteze mediului exterior, corpul isi reechilibreaza caldura iar acest fapt duce la o scadere a presiunii sangelui. Din acest motiv, un numar mare de persoane, mai ales femeile, incep sa se confrunte cu stari accentuate de oboseala, de slabiciune fizica si mentala, simptome ale asa-numitei astenii de primavara.

Starile de oboseala si de somnolenta pot fi atenuate daca iti ocupi timpul cu activitati placute. Si ce poate fi mai placut pentru o femeie decat reinventarea decorului locuintei?

Scapa de astenia de primavara decorandu-ti casa cu diverse obiecte in culori vesele, energizante. De exemplu, rosu stimuleaza sistemul nervos, creste pulsul, ritmul cardiac, portocaliul stimuleaza entuziasmul, sociabilitatea, tonusul fizic si psihic iar galbenul creste tonusul muscular, stimuleaza senzatia de fericire si aduce un sentiment de siguranta si incredere in sine.

Alege sa-ti decorezi casa cu perdele si draperii, covoare, cuverturi, paturi, mochete in aceste culori ca sa-ti imbunatatesti tonusul general.
In functie de gusturile personale, poti opta pentru perdele si draperii dintr-un voal diafan sau pentru unele inflorate si colorate. Da o nota de romantism optand pentru o perdea din organza cu textura fina, decorata cu flori.



Ca sa fii in ton cu incalzirea vremii alege draperii cu imprimeuri, in culori puternice. Atentie insa, daca optezi pentru draperii in culori puternice, alege perdele simple, de culoare alba sau in tonuri usor mai deschise decat draperiile.



In ceea ce priveste covoarele, aceste au un rol foarte important in amenajarea casei. Ele pot reprezenta piesa centrala a decorului in caz ca au o culoare interesanta sau motive indraznete. Pe de alta parte, un covor in nuante neutre sau in ton cu restul mobilierului completeaza cu succes un decor, creand o stare de armonie.



O alta solutie pentru o schimbare rapida si de efect a decorului casei tale sunt stickerele decorative pentru mobila sau pereti. Adu primavara in casa ta optand pentru autocolante cu modele florale, ce vor crea o atmosfera vesela.



Pentru a fi la curent cu informatii interesante despre produse pentru amenajari interioare, da "Like"/"Imi place" pe pagina de Facebook Atria.ro.


Castiga un voucher in valoare de 200 RON!


Atria.ro si acasa.ro te invita la un nou concurs. Castiga un voucher in valoare de 200 lei de la atria.ro pe care il poti folosi pentru a-ti reinventa decorul casei.

Pentru a participa la acest concurs te rugam sa intri pe forum dand click aici si sa ne spui ce produse ai alege de pe site-ul pentru atria.ro pentru a crea o atmosfera vesela, de primavara in casa.

Cel mai interesant raspuns va fi premiat. Se va desemna un singur castigator, asa ca demonstreaza ca tu meriti sa castigi!

Doar utilizatorii inregistrati pot participa. Daca nu ai deja un cont, poti sa te inregistrezi AICI.

Concursul se desfasoara in perioada 11 aprilie 2011 - 26 aprilie 2011. Castigatorii vor fi anuntati miercuri, 27 aprilie 2011.


Atentie! Toti cititorii acasa.ro pot beneficia de o reducere de 10%, valabila pana la sfarsitul lunii mai daca, atunci cand fac o comanda, adauga in campul de "observatii" codul Acasa.ro-0GW2H7CO.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului