Amenajarea casei

#fantana #cadou #cadouri #decoratiuni

Castiga o fantana Inima de la Bludeco

Sarbatoarea Craciunului este un moment ideal pentru a ne apropia de cei dragi si a le demonstra cat de mult ii iubim. Putem sa ne aratam dragostea prin comportament si gesturi, dar si cu ajutorul unor cadouri foarte bine alese. Fantana Inima, de exemplu, poate fi cadoul ideal atat pentru iubitul sau iubita ta, dar si pentru alte fiinte dragi. Iata de ce:

 

1 Are un design original, cu un vas deosebit din cupru si o placa de piatra taiata in forma de inima, pe care apa susura ca o soapta de iubire;

2
Caldura inimii te duce cu gandul la focul care arde mocnit în soba, la lumanarile si jocurile de artificii din pomul de Crăciun ;

3
Fantana Inima este un simbol al socializarii si al reuniunii membrilor unei comunitati in jurul sursei de apa, la fel cum este si reunirea de familie cu ocazia Craciunului.

In plus, curgerea apei sugereaza o permanenta reinnoire, ceea ce ne duce cu gandul la nasterea din ziua Craciunului.


4 Inima simbolizeaza generozitatea si dorinta de împacare, intelegere, iertare , ajutor catre semenii in nevoi, sentimente generate si de sarbatoarea Nasterii Domnului;

5
Totodata, fantana Inima este un simbol al belsugului, ceea ce vine in concordanta cu urarile sincere, pe care le facem din inima celor dragi cu ocazia Crăciunului, precum si cu sperantele pentru un an mai
bun;

6
Fantana Inima creaza un mediu intim, de liniste sufleteasca , la fel ca sarbatoarea Craciunului, care induce o stare de spirit de impacare cu tine si cu cei din jur.


Castiga o Fantana Inima!


Bludeco si acasa.ro te invita la un nou concurs. Castiga o Fantana Inima de interior pe care o poti face cadou de Craciun unei persoane deosebit de importante pentru tine, in semn de dragoste.

Pentru a participa la acest concurs te rugam sa intri pe forum dand click aici si sa ne spui cui ti-ar placea sa faci cadou o Fantana Inima si de ce aceasta persoana are un rol deosebit in viata ta.

Cel mai interesant raspuns va fi premiat. Se va desemna un singur castigator, asa ca demonstreaza ca tu meriti sa castigi!

Doar utilizatorii inregistrati pot participa. Daca nu ai deja un cont, poti sa te inregistrezi AICI.

Concursul se desfasoara in perioada 7 decembrie 2010 - 22 decembrie 2010. Castigatorii vor fi anuntati joi, 23 decembrie 2010.

Concursul nostru a luat sfarsit. Castigatorul este nicopuscasu. Va multumim pentru participare!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Pune o intrebare