Amenajarea casei

#baterie chiuveta #baterie de bucatarie #concursuri acasa.ro

Concurs: Castiga o baterie de bucatarie Grohe

Cei care stiu ca stilul este la fel de important in bucatarie ca si functionalitatea au la dispozitie sansa de a castiga o baterie de bucatarie de lux Grohe, participand la concursul Baterii-Lux.ro.

 Grohe si Baterii-Lux.ro te invita la concursul "Castiga o baterie de bucatarie Grohe!"

Poti participa la concurs daca ai un cont Facebook si o reteta preferata. Iata pasii pe care trebuie sa-i urmezi:

1 Posteaza in pagina de concurs o reteta de bucatarie care iti place, care te inspira, care-ti trezeste simturile!

2 Roaga-ti prietenii sa o voteze, sa o comenteze, sa o "savureze" si poti castiga prin tragere la sorti o baterie de bucatarie Grohe Eurosmart Cosmopolitan in valoare de 750 lei (TVA inclus).

3 Copiaza in comentariul tau link-urile a cel putin 2 baterii de bucatarie Grohe, de pe site-ul www.baterii-lux.ro!

4 Castigatorul va fi ales prin tragere la sorti dintre cei care au primit cel putin 50 like-uri la reteta lor!

Concursul se desfasoara in perioada 11.04.2012-30.04.2012, iar tragerea la sorti si expedierea premiilor se va efectua in perioada 1.05.2012-25.05.2012.



Orice tentativa de fraudare a concursului va fi sanctionata cu descalificarea concurentului in cauza. Predarea premiului se face pe baza de act de identitate si proces verbal. De asemenea, castigatorul va trebui sa furnizeze o fotografie cu premiul primit, ce va fi utilizata pentru arhiva castigatorilor si in scopuri promotionale. Transportul premiului NU este asigurat. Castigatorul poate primi premiul prin curier, cu plata la destinatar. Succes!
 

Baterii de lux Grohe


Garantia calitatii Grohe, alaturi de designul elegant al bateriilor, face din produsele Grohe adevarate baterii de lux. Alaturi de baterii de baie si bucatarie, pe site-ul Baterii-Lux.ro poti gasi si baterii speciale, cu protectie, seturi dus, sisteme sanitare, sisteme de scurgere, acesorii, corpuri incastrate si baterii termostatate.

Toate produsele pot fi comandate online prin adaugarea in cosul de cumparaturi. Dupa ce comanda este confirmata telefonic, produsele comandate sunt livrate prin curier. In Bucuresti transportul costa 25 lei, dar pretul poate varia in functie de volumul sau greutatea produsului, in timp ce preturile de livrare in afara capitalei variaza in functie de firma de curierat rapid. Plata poate fi facuta la livrare sau prin ordin de plata.
 

Tehnologii Grohe


Tehnologiile inovatoare Grohe asigura cele mai moderne produse, bazate pe ideile extraordinare si experienta proiectantilor. Cei care aleg un produs Grohe opteaza pentru o baterie care respecta cele mai inalte standarde tehnice, dar si un produs proiectat cu gandul la obtinerea unei satisfactii maxime si a unei functionari perfecte pe intreaga durata de utilizare.

Gama Grohe include si baterii speciale care filtreaza apa, pentru a-i asigura un nivel inalt de puritate sau rovinete inovatoare cu boiler, care ofera apa fierbinte pe loc.

Toate produsele Grohe au garantie de 5 ani pentru uz casnic si de 2 ani pentru uz public (restaurante, hoteluri etc.).

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului